Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Meltemi Lights

Meltemi lámpák - modern belső világítás

A legújabb trendek által inspirált funkcionális megvilágítású amatőröknek szükségszerűen figyelniük kell az elbűvölő Meltemi lámpákra . Az ajánlat különböző méretű modelleket tartalmaz, így könnyen illeszthetőek a tágas belső térhez és a korlátozott helyiségű szobához. A gyűjtemény magában foglalja a függő lámpákat és a stílusos falfelületeket, amelyek nem tagadhatók meg. A gyártó a kiváló minőségű műanyagra összpontosított, ami tovább befolyásolja a választék tartósságát és vonzó megjelenését. A Meltemi lámpákkal könnyedén gondoskodhat az Ön igényeinek megfelelő világításról.

Meltemi sconces - funkcionális modellek

A Meltemi lámpák kiváló választás azoknak, akik modern fali lámpákat keresnek. A kollekció a geometriai trendek ihlette modellekből áll, amelyek egy kis időtlen eleganciával rendelkeznek. Nem tagadhatja meg nekik az egyetemes karaktert, mert tökéletesen találkoznak különböző elrendezésekben. Anterooms vagy kisebb belső terekben a fő fényforrásként működhetnek, de kiválóan kiegészítő fényforrásként is működnek. Érdemes odafigyelni, hogy sconces fényes keret, krómozott felületek, amely emellett segít az optikai bővítése a szobában. Bármilyen magasságban lehet lógni őket a belső építészeti sajátosságoktól függően. A Sconces jól illeszkedik a klasszikus elrendezésekhez, de ízléses kiegészítője lehet a modern dekorációnak.

Otthoni és irodai világítás

A Meltemi lámpák tökéletesen illeszkednek bármely belső térhez. Segítségével gondoskodhat a nappali, hálószoba, előszoba vagy étkező funkcionális és hatékony világításáról. Lógó és divatos modellek

A Meltemi sconces kiváló választás az irodai szobák számára is. Segítségükkel könnyedén gondoskodhat a megfelelő irodáról, vagy megteremtheti a megfelelő feltételeket az irodai felhasználók számára. Ez az elegáns világítás tökéletesen illeszkedik a modern belső terekhez, ahol a funkcionalitás elsődlegesen számít. Ezek az éttermi szobák, szállodák vagy vendégházak elrendezéséhez is igazíthatók.

A Meltemi lámpa kollekciója kielégíti a legigényesebb felhasználók elvárásait, akik gondoskodnak a hatékony és tartós lámpatestről. Az egyes javaslatokban a gyártó olyan anyagokat használt, mint a kézi fúvott olasz üveg. A rendelkezésre álló modellekben az elegáns üvegárnyalatok fontos szerepet játszanak, és intenzív fényáramot bocsátanak ki, amely otthon és az irodában is működik.