Ingyenes szállítás a 54546Ft-tól
Több mint 49 000 termék
{{ aa_name() }}

Lunares Lights Lunares Lights

Lunares lámpák

A lámpák évszázadok óta kísértek minket, embereket. Ők továbbra is ezt teszik, bizonyítva hasznosságukat szinte minden lépésben. Mint a kerék. Lehetséges azonban, hogy új kerékkel jöjjön létre? Nem tudsz újra megvilágítani egy lámpát? A Lunares stúdió kiemelkedő tervezői bizonyítják, hogy igen. Ezután eladják a Luna Ball golyókat. Éppen! A forradalom, amit senki sem várt. Olyan történet, mint a filmek.

Kerti golyók Luna Ball

A Luna Ball golyók a legjobbak az alkalmazott művészet területén. Soha nem volt olyan szép a mindennapi élet. Csak a Lunares lámpák tudták előállítani a fények pompáját a történelem sötétségéből, bemutatva a világnak munkájukat: LUNA BALL gömbök. A Luna Ball golyók egy friss és kivételesen innovatív megközelítés a szoba díszítésére. A labda formája, tökéletes az egyszerűségében és az egyetemességében, azt jelenti, hogy a bútorok elrendezésétől és a belső kialakításától függetlenül a LUNA golyógolyók mindig a lehető legjobb formában jelennek meg. Különböző méretekben kaphatóak, és mind a változatosság, mind a belsőépítészet alapvető eleme lehet. Azonban a Luna Ball golyók természetesen elsősorban a kerthez tartoznak. Természetes környezetük van, ahol jobban érzik magukat. Egyszer volt egy mondás: úgy érzi, mint egy hal a vízben . Ez a mondás a Lunares lámpák hatása alatt alakult, és most hangzik: úgy érzi, mint a Luna Ball a kertben . A jobb ajánlás feleslegesnek tűnik ...

Dekoratív Luna Fire Globe izzó

A dekoratív Luna Fire Globe izzó egy dinamikus emberekre vonatkozó javaslat. Fiatal test vagy szellem. Ez a rendkívüli, hatékonyan megtervezett izzó felvilágítja a szobát a színek teljes spektrumával, és az északi fényeket az égre emeli, vagy kiemeli a csillagos galaxist. Lunares lámpák soha nem voltak olyan teljesek, mint a Fire Globe bemutatása után. Tűzijáték az ablakon kívül? Unalom. Most a divatban vannak tűzijáték izzók!

Japán Tokiói függő lámpa


Az ipari és loft lámpáknak nem kell unalmasnak lenniük, és stílusuk az évtizedek óta ismert szabványokra utal. Ennek bizonyítéka a Lunares lámpák. Az elegáns fekete és a dinamikus piros tökéletesen kialakított kombinációja egyedülálló hangulatot kölcsönöz ennek a függesztett világításnak. A név ellenére nemcsak a sushi és a japán konyhát kínáló éttermek értékelik az ajánlat báját. Ezt mindenki értékelni fogja, aki valamit többet lát a mindennapi tárgyakban, mint egy rendes rutin.

Lunares - Vélemények a termékekről


Dekoratív kerti gömbkészlet - Luna Balls 25, 30, 40 cm + Led izzók
2021. november 23.
Köszönöm a hozzászólásod. a termék megvásárlásakor lehetőség nyílik további kábel kiválasztására.

Dekoratív kerti gömbkészlet - Luna Balls 20, 25, 30, 40 cm + Led izzók
2021. július 18.
A gömbök tartós műanyagból készülnek, mert még akkor is, ha nagyon erős szél vitt el, nem sérült meg. több mint egy éve ragyognak nap mint nap, és még mindig ugyanolyan jól néznek ki.

Kerti lámpa Luna labda 30 cm, díszgömb, ragyogó kerti labda, fehér, fényes
2021. május 11.
Kettővel kezdtem és hatmal fejeztem be. ajánlom

Modern fénylő kerti labda Luna labda 20 cm, fehér
2020. november 6.
Nagyon jó szolgáltatás, gyors kivitelezés, a lámpák szépen mutatnak a kertben, ajánlom

Dekoratív kerti lámpa Kula - Luna golyó 50 cm
2020. június 22.
A labda lenyűgöző .... 100% -ot ajánlok. ügyfélszolgálat a legmagasabb szinten.

Lunares Lights Lunares Lights