Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 55 000 termék
{{ aa_name() }}

Lunares Lights Lunares Lights

Lunares lámpák

A lámpák évszázadok óta kísértek minket, embereket. Ők továbbra is ezt teszik, bizonyítva hasznosságukat szinte minden lépésben. Mint a kerék. Lehetséges azonban, hogy új kerékkel jöjjön létre? Nem tudsz újra megvilágítani egy lámpát? A Lunares stúdió kiemelkedő tervezői bizonyítják, hogy igen. Ezután eladják a Luna Ball golyókat. Éppen! A forradalom, amit senki sem várt. Olyan történet, mint a filmek.

Kerti golyók Luna Ball

A Luna Ball golyók a legjobbak az alkalmazott művészet területén. Soha nem volt olyan szép a mindennapi élet. Csak a Lunares lámpák tudták előállítani a fények pompáját a történelem sötétségéből, bemutatva a világnak munkájukat: LUNA BALL gömbök. A Luna Ball golyók egy friss és kivételesen innovatív megközelítés a szoba díszítésére. A labda formája, tökéletes az egyszerűségében és az egyetemességében, azt jelenti, hogy a bútorok elrendezésétől és a belső kialakításától függetlenül a LUNA golyógolyók mindig a lehető legjobb formában jelennek meg. Különböző méretekben kaphatóak, és mind a változatosság, mind a belsőépítészet alapvető eleme lehet. Azonban a Luna Ball golyók természetesen elsősorban a kerthez tartoznak. Természetes környezetük van, ahol jobban érzik magukat. Egyszer volt egy mondás: úgy érzi, mint egy hal a vízben . Ez a mondás a Lunares lámpák hatása alatt alakult, és most hangzik: úgy érzi, mint a Luna Ball a kertben . A jobb ajánlás feleslegesnek tűnik ...

Dekoratív Luna Fire Globe izzó

A dekoratív Luna Fire Globe izzó egy dinamikus emberekre vonatkozó javaslat. Fiatal test vagy szellem. Ez a rendkívüli, hatékonyan megtervezett izzó felvilágítja a szobát a színek teljes spektrumával, és az északi fényeket az égre emeli, vagy kiemeli a csillagos galaxist. Lunares lámpák soha nem voltak olyan teljesek, mint a Fire Globe bemutatása után. Tűzijáték az ablakon kívül? Unalom. Most a divatban vannak tűzijáték izzók!

Japán Tokiói függő lámpa


Az ipari és loft lámpáknak nem kell unalmasnak lenniük, és stílusuk az évtizedek óta ismert szabványokra utal. Ennek bizonyítéka a Lunares lámpák. Az elegáns fekete és a dinamikus piros tökéletesen kialakított kombinációja egyedülálló hangulatot kölcsönöz ennek a függesztett világításnak. A név ellenére nemcsak a sushi és a japán konyhát kínáló éttermek értékelik az ajánlat báját. Ezt mindenki értékelni fogja, aki valamit többet lát a mindennapi tárgyakban, mint egy rendes rutin.

Lunares - Vélemények a termékekről


3db kültéri lámpa készlet Kerti labdák - Luna Balls 30, 40, 50cm
2022. augusztus 3.
Gyors és hatékony szállítás. mindig távolságtartással közelítem meg a megvásárolt termékeket, kinyitottam, ellenőriztem és kezemmel a szívemre tudom írni, hogy ez prémium, teljes fényű lámpaernyő, mintha üvegből készült volna, nappal nagyszerű, de éjszaka mega.. 100%-ban ajánlom!!! a labdák szilárdan és gondosan készülnek, minden részletre odafigyelve.

3db kültéri lámpa készlet Kerti labdák - Luna Balls 30, 40, 50cm
2022. július 28.
Gömbök gyönyörűek, gyors a rendelés feldolgozása, veszek még egyet :)

Három kerti labda Luna golyó 20 cm 25 cm 30 cm készlet, LED izzókkal, fehér izzó kerti golyókkal, energiatakarékos LED izzókkal
2022. június 5.
A golyók gyönyörűek, és még szebbek este.. ajánlom a golyókat, valamint az eladó. üdvözlet

Három kerti labda Luna golyó 20 cm 25 cm 30 cm készlet, LED izzókkal, fehér izzó kerti golyókkal, energiatakarékos LED izzókkal
2022. június 2.
Az áruk csatlakoztatva, ellenőrizve, és máris azt mondhatom, hogy a golyók ragyogónak tűnnek.. gyönyörűen díszítik a kertet. ajánlott.

Dekoratív kerti gömbkészlet - Luna Balls 25, 30, 40 cm + Led izzók
2021. november 23.
Köszönöm a hozzászólásod. a termék megvásárlásakor lehetőség nyílik további kábel kiválasztására.

Lunares Lights Lunares Lights