Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Lunares Lights Lunares Lights

Lunares lámpák

A lámpák évszázadok óta kísértek minket, embereket. Ők továbbra is ezt teszik, bizonyítva hasznosságukat szinte minden lépésben. Mint a kerék. Lehetséges azonban, hogy új kerékkel jöjjön létre? Nem tudsz újra megvilágítani egy lámpát? A Lunares stúdió kiemelkedő tervezői bizonyítják, hogy igen. Ezután eladják a Luna Ball golyókat. Éppen! A forradalom, amit senki sem várt. Olyan történet, mint a filmek.

Kerti golyók Luna Ball

A Luna Ball golyók a legjobbak az alkalmazott művészet területén. Soha nem volt olyan szép a mindennapi élet. Csak a Lunares lámpák tudták előállítani a fények pompáját a történelem sötétségéből, bemutatva a világnak munkájukat: LUNA BALL gömbök. A Luna Ball golyók egy friss és kivételesen innovatív megközelítés a szoba díszítésére. A labda formája, tökéletes az egyszerűségében és az egyetemességében, azt jelenti, hogy a bútorok elrendezésétől és a belső kialakításától függetlenül a LUNA golyógolyók mindig a lehető legjobb formában jelennek meg. Különböző méretekben kaphatóak, és mind a változatosság, mind a belsőépítészet alapvető eleme lehet. Azonban a Luna Ball golyók természetesen elsősorban a kerthez tartoznak. Természetes környezetük van, ahol jobban érzik magukat. Egyszer volt egy mondás: úgy érzi, mint egy hal a vízben . Ez a mondás a Lunares lámpák hatása alatt alakult, és most hangzik: úgy érzi, mint a Luna Ball a kertben . A jobb ajánlás feleslegesnek tűnik ...

Dekoratív Luna Fire Globe izzó

A dekoratív Luna Fire Globe izzó egy dinamikus emberekre vonatkozó javaslat. Fiatal test vagy szellem. Ez a rendkívüli, hatékonyan megtervezett izzó felvilágítja a szobát a színek teljes spektrumával, és az északi fényeket az égre emeli, vagy kiemeli a csillagos galaxist. Lunares lámpák soha nem voltak olyan teljesek, mint a Fire Globe bemutatása után. Tűzijáték az ablakon kívül? Unalom. Most a divatban vannak tűzijáték izzók!

Japán Tokiói függő lámpa


Az ipari és loft lámpáknak nem kell unalmasnak lenniük, és stílusuk az évtizedek óta ismert szabványokra utal. Ennek bizonyítéka a Lunares lámpák. Az elegáns fekete és a dinamikus piros tökéletesen kialakított kombinációja egyedülálló hangulatot kölcsönöz ennek a függesztett világításnak. A név ellenére nemcsak a sushi és a japán konyhát kínáló éttermek értékelik az ajánlat báját. Ezt mindenki értékelni fogja, aki valamit többet lát a mindennapi tárgyakban, mint egy rendes rutin.

Lunares - Vélemények a termékekről


3db kültéri lámpa készlet Kerti labdák - Luna Balls 30, 40, 50cm
2023. március 1.
A golyók nagyszerűek, a kert egyedi és fenomenális ragyogást kapott.. én mega elégedett vagyok valóságos shtick!!!

ALLAN LEN éjjeli/asztal lámpa fehér lámpaernyő természetes vászonból
2023. február 21.
Idelana lámpa a hálószobámba, ajánlom a vagány kivitelezést megfizethető áron.

ALLAN LEN állólámpa fehér lámpaernyő természetes vászon 168cm
2023. február 21.
A lámpa csodálatosan illeszkedik a belső térbe, minden a legnagyobb gondossággal készült.. ajánlom

2in1 régi tégla / klinker illesztőgép
2023. február 21.
Kiváló felszerelés, lemezvastagságú, így sokáig fog szolgálni.

3db kültéri lámpa készlet Kerti labdák - Luna Balls 30, 40, 50cm
2023. február 1.
Ajándékba vettem a lámpákat a feleségemnek, ő még örül is, első ránézésre látszik, hogy nem olcsó szemét, hanem tisztességes termék! ajánlom, plusz a boltnak a gyors szállításért és a barátságos kiszolgálásért!!!

Lunares Lights Lunares Lights