Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Lucis Lights Lucis Lights

A cseh Lucis Lucis cég 1999-ben kezdte meg működését Brnóban. Alapítói megteremtették a célt, hogy eredeti és gyakorlati kötődést hozzanak létre hazájukban, valamint folytassák a cseh üveggyártás hagyományait. Tevékenységének kezdetétől kezdve Lucis fiatal szakemberekre támaszkodott a design területén. Az eredmény az eredeti, szokatlan formájú lámpák voltak, nemcsak üvegből, hanem akrilból, rozsdamentes acélból és szövetből is.

A Lucis üveg lámpatestek háromrétegű üvegből készülnek. Minden üveglámpát eredeti kézzel készített a fúvott üveg mesterje, így a Lucis nem találja teljesen azonos termékeket, például az automatákból származó termékeket. Az új technológiák és a modern ötletek minőségi ugrásainak csúcsán megjelent az atipikus kreatív világítótestek generációja, amely a régioktól eltérően újfajta funkcionalitást és egyedülálló dizájnt jelent, amely a legkisebb részletekre gondolt.

Plafonds Lucis

Félkörös és egyszerű opál szőnyeg mennyezet, dia. 300 mm. A lámpa árnyékolását rendkívül óvatosan, kiváló minőségű, háromrétegű, opcionális üvegből készült, üvegbevonattal ellátott opálüveg készíti. A meleg színek mindig békét és csendet hoznak a szobába, ezért érdemes ezt a világítást használni.

Az elegáns Lucis mennyezetre vagy falra szerelhető mennyezet klasszikus kialakítású. A különböző méretű dimenziójú láma kerek alakja széles körű alkalmazásokat kínál. A cseh stílus kombinálva egy kézzel fújott, fényes, háromrétegű üveggel és a tökéletes fényáteresztéssel minden belső teret megvilágít, és nyilvános helyekre is alkalmas, ahol a megfelelő légkört biztosítja. Fehér vagy krómozott. Az ilyen mennyezeti lámpa szépen megvilágítja a folyosókat az irodákban, a közterületeken, valamint a csarnokokat díszítő magánházakban.

Sconces Lucis

A Lucis LED fali lámpa a cseh design képviselője. Az ilyen fali lámpa akrilüveggel és kiváló fényáteresztéssel kombinálva megvilágít minden belső teret, és alkalmas a nyilvános helyekre is, ahol a megfelelő légkört biztosítja. A fali lámpa három színben kapható: fehér, fekete, piros. A kerek alakzatok összekapcsolódnak a fal dekorációval, ami érdekes akcentussá válik anélkül, hogy a többi szobabútor dominálna. A fali lámpa finom, modern formájú, egyedülálló megvilágítású ékezeteket hozhat létre és kényelmes otthoni világítást biztosít. Mint tudják, a sconces népszerűek a modern világban, és egy ilyen modell tökéletesen kiegészíti a belső teret, helyi helyi világítással.

A fali lámpa, a Lucis fehér és hosszanti alakja gyönyörűen mutatja be a fal szétszóró fényét fel / le. A diffúzor finom rétegű, háromrétegű akrilüvegből készült, míg az alapzat fehérre festett. A minimalista fali lámpa nem csak megvilágítja, hanem az irodákban, irodákban, szállodákban, éttermekben és természetesen magánlakásokban is díszíti a falakat. A falak a leghatékonyabbnak tűnnek, amikor a mérlegek szimmetrikusan vannak elrendezve a teljes hosszában, hogy hozzon létre egy hangulatos, jó hangulathoz kapcsolódó belső teret, amely lehetővé teszi a pozitív hangulat elérését.

Lucis Lights Lucis Lights