Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Kundalini fények Kundalini fények

A Kundalini világító lámpákat gyártó cég 1996-ban alakult. Innovátor az új formák és tervezési megoldások területén a technológia, a kutatás és fejlesztés területén. A fiatal vállalat új, környezetbarát anyagokból, merész, atipikus formákból és színekből áll, és ötvözi őket a kifinomult technológiával. A Kundalini lámpák könnyű tárgyak, szemet gyönyörködtetőek, amelyek harmonikusan illeszkednek minden szobába. Formájuk és színeik pozitív hatást gyakorolnak az emberekre. A vállalat minden terméke mindig a reflektorfényben van a projekt bátorsága és a szokatlanabb formák miatt.

Kundalini mennyezeti lámpák

Kundalini mennyezeti lámpa fehér fúvott üvegből. Az alap fekete, réz vagy sárgaréz. A gyár két méretben kínál lámpát: átmérő 16 cm és 33 cm. A készülék tervezői Alberto Saggia és Valerio Sommella . A formájú lámpa hasonlít az almához, és rendkívül innovatívnak és érdekesnek tűnik. A mennyezet számos eszközének kombinációja egyedülálló hangulatot teremt a belső térben, és meleg, tisztasági és diszkrét eleganciát teremt. A lámpafesték tejszerű üvegből készül. Friss és érdekes forma a természetre utal. Ez a lámpa számos rangos intézmény, nagykövetség, bank és iroda büszkeségévé vált.

Fémből készült függő lámpa, árnyalatok matt üvegből készülnek. A gyár két színben világít: fehér és sárgaréz. 12 x 4,5 W-os LED lámpa. A lámpa rendkívül lenyűgözőnek tűnik, tizenkét hajlított karja van a végén, amelyek világítótestek, amelyek tökéletesen elosztják a fényt a szobában különböző irányokba. A lámpa az étkezőben vagy a nappaliban, valamint a nagyobb konyhában található asztal megvilágítására alkalmas, a folyosón sikeresen telepíthető.

Kundalini padló lámpák

Kundalini padló lámpa, poliuretánból, belső acélmaggal. A lámpaburkolat matt plexiüvegből készül. A gyár a következő színeket kínálja: fehér, fekete vagy narancssárga. A Kundalini lámpa befogja a szemet, és belefér minden szobába. Szimmetrikus, elegánsan formázott plexi csőből áll. A lámpa közvetve felfelé és lefelé teszi a fényt. A felső lyuk átadja az általános fényt a szobában, például az alsó nyílás olvasófényként szolgálhat. A színes diffúzor extra színes érintést biztosít a szobához.

A Kundalini padló lámpa elsősorban olyan, mint a kézzel készített, harmonikusan kialakított üvegszálas borítás. A 150W és három 60 W-os izzók kombinációja biztosítja a rendkívüli diffúzor optimális kiemelését. A fény intenzitása szabályozóval szabályozható.

Kundalini fali lámpák

A funkcionalitást és az esztétikát elegáns Kundalini fali lámpák kombinálják. A briliáns design a Milánó nemzetközi formatervezési és építészeti cége, Aquila Alberg tervezőiből származik. A lámpatestek egy lézerrel vágott fémből állnak, matt tejszerű metakril diffúzor körül futnak, és részben kioldják, aminek köszönhetően kellemesen eloszlatott fény jut a szobába. A közepes fény ideális a nappali és a hálószoba, valamint a folyosók és a bejárati területek megvilágítására. A fém test fényes technopolimerrel van bevonva, és különböző színekben kapható. A lámpa fénye tökéletesen kiegészíti az azonos nevű padló lámpát. Az olasz cég Kundalini ismert a látványos tervezési ötletek bevezetéséről a legújabb technológiákkal együtt.

Az új funkció az intelligens kontúrú fali lámpa. A két lakkozott lemezre szerelt diffúzor hőformázott opál opál plexiüvegből készül. 40 W-os gyűrűs fénycső. A fluoreszcens gyűrűcsőnek köszönhetően gazdaságos az energiafogyasztás, és a legmegfelelőbb a hosszabb használat során.

Kundalini fények Kundalini fények