Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Kartell fények Kartell fények

Meg tudja találni egy lámpát újra?

>

A válasz igen! És bizonyítékként bemutathatja itt a Kartell lámpát, amely a világ legrangosabb tervezőivel együttműködő cég, többek között székekkel és egyéb otthoni kiegészítőkkel. Az egyedülálló stílusának köszönhetően könnyen felismerhető, hogy a Kartell márka világszerte 130 országban található. Minden elemnek saját egyedi lelke van, megkülönböztetve azt több száz versenyképes üzem általános projektjével. Tehát nézzük meg néhány javaslatot.

Kartell lámpák

Az egyediség a Kartell lámpák elválaszthatatlan tulajdonsága. Például a KABUKI, egy lámpa, amelynek rendkívüli lélegzetelállító szövetszerű szerkezete hasonlít a csipkéhez, perforált felülettel, amelyen keresztül a fény szóródik. A KABUKI, amely kb. 164 cm magas, a beeső fénytől függően hasonlít az Eiffel-toronyhoz vagy egy üveg felhőkarcolóhoz. És ez még nem minden - mennyit több társulás a Távol-Kelet, Buddhizmus, Thaiföld, India világával! Természetesen mindenki látni fogja a KABUKI-ban saját szépségképét.

CINDY - ez a név mindig egy szupermodellhez kapcsolódik. A Lampeller tervezők azonban azt mondják: vigyázz ! Készek lebontani a meglévő rendet. Ahhoz, hogy a Cindy szót mostantól ... hozzákapcsolják a ... fémhez. Rendkívül szép és nemes kinézetű, érdemes hozzáadni. Hat színben kapható, a dekoratív lámpa úgy tűnik, hogy csak a csillagok számára fenntartja a csendet. Természetesen azok, akik az égen vannak. A klasszikus szépség és a rendkívül modern, és ugyanakkor időtlen design kombinációja a siker receptje. CINDY. A csillagok tisztelete. A Hollywood és az ég.

Volt idő a csillagok számára, így itt az ideje a bolygóknak. A Tokujin Yoshioka által tervezett PLANET lámpa a bolygókban egyedülálló. A labda tökéletes alakjának kombinációja, ebben az esetben körülbelül 125 cm-rel a talaj felett, és a dinamika, ami minden bolygó felszínén történik. Ez a dinamika az élet, az élettartam és az egyediség látható a PLANET struktúrájában. Csillogó, mint egy gyémánt, ez a szénre utal, kiegészítve csak a sokszínűséget a kis műalkotás szellemében.

Idő az egyediségért. Kartell lámpák ideje.

Kartel lámpák a mai világban élők körében uralkodó vágy megnyilvánulása. A vágy, hogy valami különlegeset, egy olyan tárgyat, amely nem az árral, hanem a minőséggel vonzza a figyelmet. Egyediségét. Ez az, amit Kartell lámpák. Az egyediség törekvése az egyediség révén.

Kartell - Vélemények a termékekről


Glamour asztali lámpa Kartell BOURGIE Transparent
2018. április 4.
A lámpa gyönyörű.