Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Ingo Maurer fényei Ingo Maurer fényei

A vidám pillangó társaság, az űrben lebegő átlátszó szárnyak lámpája, csodálatos lámpák és csillárok, melyeket a nagy művész Ingo Mourer hoz létre. A modern projektekben rejlő mester gondolatai elbűvölnek és senki sem közömbösek. Ezek biztonságosan hozzárendelhetők a fényből készült szobrához. A művek hibátlanak, harmonikusak és tökéletesek, úgyhogy abszolút bizonyosság van arra, hogy a mester képes álmait bármelyik fényévé változtatni. A márka munkái számos belső teremmel vannak díszítve. Ezek a alkotások és létesítmények megvilágítják a metróállomásokat, a szálloda belső terét, a műveivel díszített tárgyak listája végtelen.

Lógó lámpák Ingo Maurer

A függesztett Ingo Maurer lámpa egy pillangó alakú megvilágítás, amely üvegből, műanyag gyűrűből és kézzel készített pillangókból áll. Közvetlen szobai megvilágítást biztosít. Johnny B. Butterfly lógó lámpatestjével gondos kivitelezésű eszközt hozott létre, hogy a függesztett lámpa elemei megtévesztően valódiak legyenek, és viszonylagos helyzetükben a lámpa körül a szóban forgó rovarok benyomását kelti. Az Ingo Maurer jellegzetes függőlámpája meggyőzi a világítástechnikát, mivel a világító gyűrűnek köszönhetően átfogó, harmonikus fényt közvetít a szobában. A három rovar kontúrja nagy tükröződést teremt a falon.

Az Ingo Maurer függő lámpa szokatlan és nagyon egyedi megvilágítás. Az izzót finoman borítja szatén üveghenger. Mivel a mennyezeti lámpa nagyon jó fényt teremt a szobában, a legjobb, ha az asztal fölé kerül. A készlet 80 nyomtatott japán papírlapot tartalmaz. Ezeknek az oldalaknak az egyik különlegessége, hogy Bruno Munari grafikával készült két oldala 1960-ban nyomtatott.

Fali lámpák Ingo Maurer

Az Ingo Maurer fali lámpa ellipszis fali lámpa, amely nem csak a fényt, hanem az árnyalatot is biztosítja, mivel a műalkotások az ellipszisből és a körből alkotnak kompozíciókat, amikor a fény világít. A lámpa két alumínium lemezből áll. A nagyobb a falhoz van csatlakoztatva, és a kisebbik LED diódákkal mágnesekkel van rögzítve. A fény egy nagy lemezre esik, majd óvatosan felszabadul a szobában. A fali lámpát 2017-ben Ingo Maurer tervezte, akit a holdfogyatkozás ihlette, ami a környezetet és az árnyékot játszotta. Mint sok projektjéhez hasonlóan, az Ingo Maurer elhagyja a felhasználói helyiséget, hogy személyes elképzeléseket és kreatív párbeszédet folytasson minden szobában és bútorban egy szobában.

Ingo Maurer asztali lámpa USB akkumulátorhoz

Az Ingo Maurer és a Moritz Waldemeyer USB asztali lámpa különlegessége a gyertya romantikus hangulatának megőrzése, annak ellenére, hogy a legmodernebb technológiákat használják. A fémből és műanyagból készült asztali lámpa egy vékony fekete rúdból áll, amelynek tetején a láng ég. Ezt a hatást egy 128 kis, ügyesen programozott LED-es lemez készíti, amely nemcsak a gyertyák villogását, hanem a gyertya fényerejét is emulálja. Ennek köszönhetően a kijelző két meglepően reális fényt ad a gyertyának. A lámpa kellemes vacsorát ad otthon, kellemes környezetet biztosítva.

Ingo Maurer izzók

  • Standard halogénlámpa Ingo Maurer A60 35W 24V E27 szőnyeg. Az Ingo Maurer izzólámpája Lucellino egy piros kábellel rendelkezik, amely alkalmas 44 cm-es asztali változatra, és a falhoz 27 cm hosszú. Az átlagos élettartam 2000 óra. Energiahatékonysági osztály C.
  • Ingo Maurer A60 10W 24V E27 halogén lámpa matt. Az Ingo Maurer világítótestre cserélhető izzólámpák alacsony feszültségű halogén lámpák. Átlagos tartósság 5000 óra. Energiahatékonysági osztály C.
  • Halogén izzó Ingo Maurer G120 42W 230V E27 részben matt, egyenértékű a hagyományos 60 W-os lámpával. Ez a nagy formátumú, dekoratív, részben matt felületű halogén izzó kifejezetten az Ingo Maurer Savoie függő lámpához lett kifejlesztve.
Ingo Maurer fényei Ingo Maurer fényei