Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Imperial Lights Imperial Lights

A világítástechnikai termékeket gyártó IMPERIAL céget 1993-ban két testvér, Król alapította. A gyári termékek minden alkatrésze, az elektronikus előtétek, kábelek és címkék kivételével, önállóan készülnek. A vállalat csak kiváló minőségű elektronikus alkatrészeket használ a ballasztok gyártásához, pl. Osram, Philips. Az IMPERIAL tevékenységének célja a legmagasabb minőségű termékek versenyképes áron történő előállítása. A vállalat önfestő termékeket választott porbevonó technológiával, melynek köszönhetően a RAL színek teljes skáláját kínálja az ügyfeleknek.

A gyár dekoratív üveg, üveggyűrűk és más dekoratív kiegészítők gyártásával foglalkozik, és vákuumos lerakódási vonal segítségével reflexiókat készít. Két szerelési vonal biztosítja a szabványos szerelvények és az eredeti termékek gyártásának lehetőségét. A gazdag értékesítési kínálat felszerelést igényel: irodák, üzletek, bankok stb.

Imperial spotlámpa

Imperiális lámpa (pont LED), amelyet háromfázisú vezetőkhöz terveztek, mennyezeti szereléshez. A lámpatest acélból és fényes alumíniumból készült, a test színe szürke, de más színváltozatok is rendelkezésre állnak. A lámpa elektronikus integrált vezérlővel rendelkezik. A védelem mértéke IP20. A lámpatest közvetlen világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a szimmetrikusan elosztott fény irányának beállítását. A lámpagerenda szöge: 16 ° / 24 ° / 36 ° / 54 °. Ezt a modellt használják üzletekben, múzeumokban, kiállításokon, és egy ilyen lámpát otthon is telepíthet.

Felfüggesztő lámpatest Imperial - plafond

LED függő lámpatest opál diffúzorral. A fényforrás egy LED modul: Philips, Osram . A burkolat acélból és alumíniumból készült, és minden színben kapható. A felfüggesztési készlet standard hossza - 1,5 méter. Választható közvetlen vagy közvetett változat. A lámpa magas, minőségi, energiatakarékos fehér LED-es lámpával rendelkezik. A szerelvény kerek alakú, és alkalmas irodákba, nyilvános épületekbe, üzletekbe, szállodai fogadásokba és magánlakásokba való beépítésre. Az Imperial szerelvény elektronikus integrált vezérlővel van felszerelve.

Imperial fali lámpák

LED fali lámpa Imperial fekete falra szerelhető, narancssárga színű. Ez a falra szerelhető, modern és érdekes forma, melynek köszönhetően a különböző stílusokban díszített belső terekbe szerelhető. Az Imperial fali lámpa acélból és alumíniumból készült, így hosszú ideig szolgálja a felhasználót. A fali lámpa szimmetrikus fényeloszlással közvetlen vagy közvetett megvilágítási irányú lehet. Egy ilyen vonzó fali lámpa díszítheti a nappali, a hall, az irodai falakat.

Az Imperial LED fali lámpa tartós, kiváló minőségű anyagokból készül: acélból és alumíniumból. Az alapszín fekete, de lehet egy másik színű lámát rendelni. A védelem mértéke IP20, ami azt jelenti, hogy csak a szobában lehet használni. A fali lámpa szimmetrikus fénysugarat ad. A dizájn fali lámpa szemet gyönyörködtető alakja van, amely tökéletesen elhelyezkedik a klasszikus, ipari és loft belső terekben. A fekete pöttyök kellemes és világos légkört teremtenek a szobában. A fekete lámpák jól fognak kinézni az irodában, a hálószobában vagy a nappaliban, és finoman hangsúlyozzák a szoba dekorációját.

Imperial Lights Imperial Lights