Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

GTV lámpák GTV lámpák

A GTV, az egyik lengyel vezető a LED-világítás területén, a befektetési témák széles választékát kínálja a kétféle megoldásnak, a LED T8 Hagen izzók lezárt lámpájának, valamint a tartós és gazdaságos LED T8 izzóknak üvegdobozban: méretek 60 és 120 cm, teljesítmény 10, 20 watt.

A világítás kiválasztásánál az építészek, a tervezők és a befektetők olyan paramétereket vezérelnek, mint a teljesítmény, a fényáram vagy a színhőmérséklet, de egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek egy adott lámpa vagy fényforrás gazdasági felhasználására és alacsony energiafogyasztására. Az új GTV-sorozat ezekre az igényekre ad választ, amelyeket olyan beruházásokra terveztek, mint például irodák, raktárak és ipari épületek.

GTV izzók

  • A GTV Hagen 236 izzók egy olyan védőelem, amely nehéz körülmények között működik. A lámpatest nagy nedvességtartalmú és poros világítási helyiségek számára készült, például ipari műhelyek, üzletek, raktárak és műhelyek, pincék, kazánházak, vízművek. Magas fokú IP65 védettsége van, ami azt jelenti, hogy ellenáll a nedvességnek. Két egyoldalas LED T8 izzóval működik.
  • A T8 LED-es üveggombok kellemesek a szem számára, környezetbarát és gazdaságosak a pénzügyi szempontból
  • A T8 10 és 20W LED-ekkel ellátott fényforrások és a beépített radiátor, a G13 csatlakozóval rendelkező lámpatestek számára a hagyományos fénycsövek innovatív helyettesítője. Jellemzői a semleges színek kibocsátása, 900 lm intenzitással a fluoreszcens 10 wattos izzóknál és 1800 lm a 20 wattos izzóknál. Az új GTV- javaslatot 270 ° -os széles megvilágítási szög jellemzi. A GTV LED T8 izzók irodák, szállodák, éttermek és egyéb közterületek számára alkalmasak. A felhasználók dicsérik őket a tervezésükért, a funkcionalitásukért, a hosszú élettartamukért akár 40 000-ig. órák.

LED GTV G125-8 izzó

125 mm átmérőjű LED izzó. lámpák és csillárok számára. Ideális kávézók, bárok, éttermek és lakóhelyiségek lakberendezéséhez. 125 mm átmérőjű LED izzó. lámpák és csillárok számára. Ideális kávézók, bárok, éttermek és lakóhelyiségek lakberendezéséhez. LED-es izzó 8W teljesítményű, menet: E27, fényáram: 810 Lm. Az izzó élettartama 40 000 óra, világítási szög: 360 °, izzó alakú: átlátszó golyó.

LED GTV panelek

LED 42W LED panel mikroprisztikus diffúzorral az állami, ipari, raktár és egyéb épületek megvilágítására. Süllyesztett lámpatest Armstrong mennyezetekhez. A panel teljesítménye 42 W, magas fokú védelem a nedvesség ellen, IP: IP54, világítási szög: 120º, fényáram: 3200 lm. Szerelési típus: beépített, test anyaga: alumínium fehér.

A LED-panel GTV PRINCE 40W egy ultraibolya LED panel, méreteinek köszönhetően lehetővé teszi a mennyezeti terület jelentős megtakarítását, valamint a falra szerelhető panel felszerelését. A teljesítmény: 40W, nedvesség elleni védelem, IP 40, fényáram: 3200 lm. A ház anyaga matt fehér.

Szűk LED GTV lámpa

A széles választékú LED-es lámpa raktárak, termelési helyiségek, autómosók és mások megvilágítására használható. Jól védett a nedvességtől és a portól, védelmet nyújt a nedvességtől IP67 ellen. Lámpa teljesítmény: 36 W, világítási szög: 120º. A lámpa alumíniumból és szürke-fehér műanyagból készül.