Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Glashutte Limburg fények

A Glashutte Limburg világhírű német üveg világító termékek gyártója. A cég választék a tömör stílusban a legmagasabb minőségű lámpákat alkotja. A gyártó egy olyan ipari csoport része, amely ilyen népszerű neveket tartalmaz a világítási piacon, mint Bega és Boom. A Glashutte Limburg tudatában van annak, hogy fontos a versenyképesség fenntartása a gyorsan növekvő világpiacon, ezért meghatározza a legmagasabb színvonalat, termékeinek minőségét, és kizárólag a fogalmak, a tervezés és a tervezés fejlesztésére összpontosít.

Az alumínium, a rozsdamentes acél és a réz a legkedveltebb fémek a kötéshez, és funkcionalitást adnak a vállalat létrehozásához. Természetesen a fő anyag, amely inspirálja az új gyűjtemények tervezőit, az üveg, amely megkülönbözteti azokat a jellemzőket, mint a keménység, a tartósság, a színváltozás képessége és a környezetbarát.

A Glashütte Limburg függő lámpák, asztali lámpák, fali lámpák, padló lámpák és csillárok gyártására specializálódott. Ennek a márkanak a világító berendezéseit számos nyilvános helyen láthatjuk: szállodák, múzeumok, intézmények, rekreációs zónák. A kifinomult megjelenés, a stílus tömörsége és a megbízhatóság révén tökéletesen kiegészítik az otthoni modern belső tereket.

Fali lámpák Glashutte Limburg

Fali lámpa A Glashutte Limburg szűk, ívelt és félköríves, rendkívül diszkrét alakjával tűnik fel, amely nem feltűnő. Ez a fali lámpa szinte minden lakóterületen használható, és kombinálható a különböző felszerelési stílusokkal. A diffúzor valódi kristályüvegből készül, és fehér matt belső oldala van. Meleg, fehér fényt bocsátanak ki az első és nagy sugarú felfelé és lefelé, így a fény közvetett világításként működik, nem kápráztat és kellemes légkört teremt. A lámpa energiatakarékos kompakt fénycső.

A Glashutte Limburg fali lámpa nemcsak egyszerű kialakításával, hanem kiváló minőségű anyagok első osztályú feldolgozásával is meggyőző. A szerelvény háza alumínium krómozott. A lámpa fényes lámpája a fúvott tejüvegből készül, és elterjedt a szétszórt fény, ami különösen kellemes és kényelmes. A védelem mértéke IP44, ami azt jelenti, hogy a sconce ellenáll a nedvességnek és beépíthető a fürdőszobába.

Glashutte Limburg fali lámpa kiváló minőségű fémből készült, amely opcionálisan fehér vagy alumínium. A szilárd, félfényes fúvott üveg lámpabúra. A komponensek magas színvonalú feldolgozása miatt a fali lámpa tartós és problémamentes használatot biztosít.

A Sconce Glashutte Limburg nagy fényereje ideális megoldás a lépcsőházakhoz és a folyosókhoz. Különösen stílusos az ajtók vagy az ablakok sorai között. A lámpatest fehér festett fémből készül. A rúd alakú szerkezet esztétikusan maszkolva van a kézi fúvott tejüveg segítségével. A szétszórt fényt egy kompakt fénycső is tükrözi. A villanykörte kiválasztott színétől függően különböző hangulatokat kaphat.

Glashutte Limburg lámpák - mennyezet

A Glashutte Limburg mennyezeti lámpa megnyugtató fényt biztosít a magas minőségű üvegnek köszönhetően. A készülék két halogén izzóval rendelkezik, amelyek kellemes, meleg, fehér fényt biztosítanak. A mennyezeti lámpát egyszerű szerkezet és magas minőségű anyag jellemzi. Egy vékony, opálos réteg, amely két réteg kristályüvegbe van beágyazva, gyengéden, lágyan és egyenletesen oszthatja meg a fényt a szobában. Ezeket a kötéseket gyakran használják a folyosón, kellemes atmoszférát hoznak létre, és a tiszta, esztétikus kialakításnak köszönhetően vonzza a szemet.

Glashutte Limburg lámpák - lógó

A Glashutte Limburg függő lámpa tökéletes világítóasztal és étkező. A konyhába telepítve, az asztalt a zóna hangulatos világításába meríti, és biztosítja a szoba harmonikus megvilágítását. Még a nappaliban is, a dohányzóasztal fölött, egy függő lámpa fényhatásai hatékonyan kezdenek működni. Ez a lámpa is visszafogja a szemét visszafogott eleganciájával. Félig áteresztő árnyalatok, klasszikus fehér színűek, medálok, harmonikus átfogó képet alkotnak.

Glashutte Limburg fények