Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Galéria fények

A Factory Gallery 1990-ben alakult Murano szigetén. Jelenleg a Galéria gyár része a Firme di Vetro aggodalomnak, mint a modernista modellek létrehozásának alapja. A gyár az olasz mesterek stílusának, készségeinek és egyéniségének legjobb hagyományai.

A gondosan kifinomult szerelvényvonalak, a finom Murano üvegfeldolgozás minden Galéria csillárhoz és az egyes elemek legkisebb kialakítása az olasz gyár egyedi stílusához vezet. A gyári lámpagyűjteményeket klasszikus, javított vonalak jellemzik, amelyek modern látásmóddal, formai szabadsággal és új és régi anyagok tulajdonságainak használatával kiváló klasszikus lámpákat hoznak létre, amelyek megfelelnek az idő követelményeinek.

Ma a világítótestek sokfélesége olyan nagy, hogy használhatja őket a legcsodálatosabb projektek megvalósításához. Csillárok, sconces lehetővé teszik az életteret egy gyengéd fénygel, amely kényelmet és békét biztosít. Az exkluzív fal- és fali lámpák harmóniát és stílust biztosítanak a munkahelyi környezetben irodákban, kávézókban és üzletekben. Az üvegcsillárok a luxus hangulatát hozzák létre otthon, a hallban vagy az étteremben.

Galéria függő lámpák

A függő lámpa Galéria tökéletesen képviseli az olasz világítási tervezők munkájának stílusát. A lámpatest rendkívüli színe aranyszínű, csillogó, hosszanti alakú vonzza a szemet. Ez a rendkívüli lámpa praktikus megvilágítássá válhat az étkező, a hálószoba, a konyha, az ifjúsági szoba és a folyosó számára. A függő galéria lámpa üvegkerete finoman mutatja a borostyán színeit, ami egy modern világosságot biztosít a szemnek. A szaporító fény jó hatással van az emberi pszichére, lehetővé teszi, hogy megnyugodjon és pihenjen egy kemény munkanap és tanulás után.

Galéria csillár

A vörös galéria csillár üvegből, krómozott szerelvényekkel és üveggel, kifinomult hajlított karokkal, tükrözi a modernista és glamour stílusokat. A csillár alá helyezett kristály medálok a tervező érdekes látványos akcentusa. A luxus csillár nemcsak egy kis nappali és étkező praktikus megvilágítása, hanem egy egyedülálló dekoráció, amely a belső tér számára a modernitás és a kifinomultság szellemét adja. A tervező gondoskodott minden részletről, három fényforrást alkalmazott, amelyek szépen hangsúlyozzák a belsőépítészeti stílust és harmonizálnak a többi díszítőelemmel.

Galéria fali lámpák

A fali lámpa Galéria elegáns díszítéssel rendelkezik, amely pompázatot ad az egész keretnek. Egy ilyen bonyolult akcentus a nappaliban vagy a hálószobában diszkréten terjeszti a fényt és tökéletesen díszíti a falat. A klasszikus stílushoz hasonló fali lámpa sikeresen ötvözi a skandináv és a provence-i stílusú dekoráció elemeit. A fémből készült fekete tartóról lógó üvegből készült, fehéren átlátszó színezés hangsúlyozza a tervező művészi értelmeit, aki univerzális kialakítással felépített falfestést teremtett.

Fali lámpa Galéria áttetsző üveg, amely az élek körül érdekes díszítéssel szépen ragyog, amikor csatlakozik a hálózathoz. A fém rögzítés szinte láthatatlan, hangsúlyozva a sólyom finomságát és a szokatlan hangulatot, amit a nappali, a hall hálószoba belsejébe hoz. Elmondható, hogy egy olyan lélekkel ellátott fali lámpa, amely átadja a tervező ötletét, amelyet természetesen a szépségérzékenység jellemez. A lámpa alján található arany vagy fekete akcentus szokatlan karaktert és eleganciát biztosít.