Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Foscarini fények Foscarini fények

A Foscarini lámpatesteket gyártó cég 1981-ben alakult. A cég székhelye ma Velencében, a híres Murano szigetén található. A két tervező felelős a márka nemzetközi sikeréért: Alessandro Vecchiato és Carlo Urbinati. A Foscarini a legmagasabb minőségű anyagokra összpontosít. A márka széles választéka a magánlakások és kereskedelmi helyiségek számára szokatlan világítási megoldásokat kereső ügyfeleknek szól. Ami ezt a márkát teszi ki, a dinamika, a kreativitás és a kreativitás.

A cég választékában fali, asztali, padló és mennyezeti lámpák találhatók. A projektek a tervezési és a kreatív képzelet logikai megközelítését ötvözik. A tervezők feladata a tiszta és pozitív érzelmek felkeltése az emberben. A Foscarini lámpák klasszikus, modern design. A márka lámpái ötvözik a legmagasabb, minőségi és modern stílust.

Foscarini lámpák

A Foscarini függő lámpa egy kisebb változata az ikonikus csillárnak. A szerkezet alumíniumból és lakkozott acélból készül. Három színben kapható: fekete, barna és arany. Kiváló formájú és tökéletes arányú projekt. Fém diffúzor, áttört. A lámpa három változatban kapható: arany, réz, grafit. Állítható felfüggesztési hossz. A tervezők kreatív filozófiáit jellemző alapvető eszközök a különböző művészeti területek ötvözése.

A Foscarini függő lámpa formája az égő fáklyára, az olimpiai lángra utal. A fémszerkezet és a nyers árnyék vonzza a szemet. 3 színbeállítás: fehér, szürke, barna. 3 méretű diffúzor, mindegyik külön termékként kapható. Állítható felfüggesztési hossz. Ez a termék a súlyosság és a loft stílushoz kapcsolódik. A design két tervező, Paolo Lucidi és Luca Pevere.

Tartós Foscarini függő lámpa műanyagból készült lámpabőrrel. Az alak egy hosszú kúpra hasonlít, melyet egy hosszanti csővel koronázott, amelyben az elemek el vannak rejtve. Az a tény, hogy a keret gumi bevonattal van ellátva, sokkal könnyebb tisztítani a lámpát. A sima szerkezet lenyűgöző, a lámpa modern és stílusos. Magasabb fokú védelem Az IP44 lehetővé teszi a fürdőszobába való beépítést, mert a lámpatest nedvességnek ellenáll. A lámpa három színben kapható. A lámpabúra borostyán-sárga színe tetszik a szemnek, ez segít pihenni és élvezni a béke és a pihenés légkörét.

Foscarini asztali lámpa

A dekoratív Foscarini asztali lámpa színes ABS és polikarbonát fémből készült. Félig áttetsző lámpabúra, dekoratív elemek, amelyek spirálokra hasonlítanak, amelyek nem engedik át a fényt. Ez érdekes játékot és fényt teremt a szobában. A termék dimmerrel van felszerelve. A Werner Aisslinger nevű tervező a klasszikus formát ötvözi az innovatív technológiával. A lámpa jól működik a modern és klasszikus belső terekben.

Foscarini padló lámpa

A modern Foscarini padló lámpa négy színben kapható. Két változat: hagyományos be- / kikapcsoló kapcsolóval vagy érintéscsillapítóval. Érdekes lehetőség a klasszikus lámpákhoz. Egy villanykörte vékony szára egy fa. A termék lakkozott acélból és szerves anyagból készül. A tervezők Ludovica + Roberto Palomba ez a munkája mind a nappaliban, mind a hálószobában fog működni.

Plafony Foscarini

Számos Foscarini lámpa használható a fürdőszoba belsejének megvilágítására. Ennek a gyártónak a plafonds védelme magas, és ellenáll a nedvességnek.

A Plafond Foscarini egy kerek forma, amely tökéletesen eloszlatja a fényt. Tejfehér lámpabolt készült két átfedő lemezről. Végrehajtásához tartós és könnyen tisztítható polikarbonátot használtak. Ez az anyag tartós és könnyű, nem a környezetet károsítja.

Mennyezeti Foscarini a lehetőségek hatalmáról. A fémszerkezet az árnyékban található, amelyet szitanyomással készítettek. A középpontban egy díszes elem, amely a síkot a rögzítéssel összeköti. Sok formában és színben lehet kombinálni őket művészi, stílusos melanzsában.

Az egyedülálló geometriai formájú Foscarini mennyezetet egy régi televízió katódsugárcsővel lenyűgözött tervezőjének inspirációjának köszönhetően hozta létre. A mennyezet polikarbonátból készül, finom áttetsző fénygel ragyog, köszönhetően az áttetsző alapnak. Lámpabúra az első színben. Két szín közül választhat: fehér vagy fekete. Ez egy Joseph Forakis által tervezett design, amely nagyszerű választás a modern és minimalista belső terek számára.

Foscarini fények Foscarini fények