Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Fontana Arte fények Fontana Arte fények

A Fontana Arte olasz világítási gyárat 1932-ben alapította Joe Ponti építész és Luigi Fontana. A funkcionalitás és a szépség a vállalat fő szlogenjei. A Fontana Arte sorozat a modern világítás teljes választékát kínálja: dekoratív lámpák: függő lámpák, mennyezeti lámpák, mennyezetek, padló, asztal, süllyesztett. A gyár technikai megvilágítással is rendelkezik, amelyet belső terekben és közterületeken használnak: spotlámpák, utcai világítás, homlokzati világítás. A Fontana Arte lámpák tervei modernek, gyakran geometriai formák és modern anyagok felhasználásával: üvegszál, szövet, műanyag, hab stb.

Asztali lámpák Fontana Arte

A különböző világítóeszközök létrehozásán dolgozva a gyártók elérik céljukat, hogy speciális világítást hozzanak létre. A legnépszerűbb és legkeresettebb eszközök közé tartozik a Fontana Arte asztali lámpák, amelyek nemcsak a magas, minőségi fénysugárral, hanem az eredeti, modern dizájnnal is gyönyörködnek.

Ezek az eszközök kényelmes munkakörnyezetet biztosítanak az asztalon. Az irányított fény lehetővé teszi, hogy írjon, olvasjon vagy rajzoljon anélkül, hogy a szemét feszítené. A mesterséges megvilágítás forrásai nemcsak az íróasztalnál dolgoznak, hanem a környező teret díszítik, és kiegészítik a belső teret, a belső tér szerves részét képezik. A Fontana Arte asztali lámpák a legújabb anyagokból készülnek és megfelelnek az összes követelménynek, a világítás minősége, a hatékony fényforrás szerepe, kényelmes munkakörülményeket biztosítanak. Szükségük van a tanulók és a diákok, az emberek, akik a legtöbb időt töltenek az asztalra, mentális munkát végeznek.

A különböző stílusokból készült különböző modellek sikeresen illeszkednek a helyiség belsejébe. A Fontana Arte dekoratív asztali lámpának meg kell felelnie a mennyezeti csillárnak és a falaknak, felkeltve az eredeti kialakítás figyelmét, kiegészítve a világítást, és lehetőséget biztosítva a világosabb világítás használatára a tér külön részében.

Fontana Arte asztali lámpa

A természetes világítás kedvez a szemnek. Kényelmes dolgozni és érdekes könyveket olvasni, rajzolni vagy hímezni, de a nappali fény nem mindig elegendő, és mesterséges megvilágításra van szükség, ami a Fontana Arte asztali lámpa forrása lesz.

A Fontana Arte asztali lámpa nemcsak lámpa, hanem valódi műalkotás, amely bármilyen belső teret díszít. Ezzel a lámpával barátságos és jól megvilágított területet hozhat létre, ahol pihenhet vagy tanulhat. A szokatlan kialakítás és az elegáns forma különleges fényt és kifinomultságot biztosít a lámpának. A színekben használt fő árnyék króm. A gyártás során csak kiváló minőségű anyagokat használtak. Az ilyen Fontana Arte asztali lámpa nagyszerűen kiegészül egy hálószoba vagy iroda belsejében, kecsesen illeszkedik a kompozícióba, és megvilágítja a sötét éjszakákat. Ennek a terméknek a teljesítménye 40 W, ami lehetővé teszi a szoba kiváló minőségű megvilágítását.

Függő Fontana Arte lámpák

Függesztett lámpa Fontana Arte egy gyűrű alakú fehér üvegből készült mennyezeti lámpatest gyöngyházzal. A mennyezetre szerelhető fehér műanyag lámpabúra. A Fontana Arte alumínium lámpa a mennyezet aljára van rögzítve acél akasztókkal, magasságállítással. A Marco Acerbis tervező a világítás ideális a konyha és étkező számára.

Egy másik modern modell a fúvott üvegből készült gömb formájában készült Fontana Arte függő lámpa. A befejező szín fényes arany. Eloxált alumínium reflektor. A lámpa egy állítható magasságú átlátszó kábelre van szerelve, ami nagyon funkcionális, és szívesen használja az étkezőben, a konyhában és a folyosón.

Míg a függő Fontana Arte lámpa, fekete színű fém gyűrű alakú, acél medálokra van szerelve. 14 üvegbefúvóval és állítható magassággal rendelkezik. Ez az innovatív lámpa szépen díszíti a nappalit és az étkezőt, miközben biztosítja a megfelelő világítást.

Fali lámpák Fontana Arte

A Fontana Arte egyik fali lámpamodellje egy kozmikus test alakjához hasonlít a kialakításával. Az árnyékot fehér, matt üvegből készítik. A talp fémből készült, fehér színű. Julian Pastorino, Cecilia Suarez tervezője csodálatos munkát hozott létre, melyet a nappaliban, a hálószobában, az ifjúsági szobában talál.

A világítási elrendezés egy másik példája egy üvegfalú lámpa, amely egy fehér színű, festett alumínium szalagból készült szobor. A modellt a híres divattervező Yves-Saint Laurent tiszteletére hozták létre Gabi Peretto tervezése szerint.

Falra szerelt Fontana Arte , dupla árnyalattal, matt fehér fúvott üvegből. A félteke fényes krómozott fém. A Piero Russi tervező egy falra szerelhető lámpát hozott létre, amely a nappali, a hálószoba, a hall és a konyha megvilágítására és díszítésére szolgál

Fontana Arte fali lámpa négyzet alakú. A lámpatest felső része egy fémlemezből készült, tükörburkolattal, és a belső burkolat fehér matt üvegből készül. A fali lámpa szétszórt, finom fényt teremt és tökéletesen villog a ház minden belső terében.

Míg a Fontana Arte fali lámpa golyó formájában készült, fúvott üvegből készül. A befejező szín fényes ezüst, króm fém csatlakozók. A kettős izzó fényű lámpa alakja: a felső és az alsó a modern fényt nyújtja, és nagy érdeklődést élvez az ügyfelek körében.

Fontana Arte fények Fontana Arte fények