Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Carpyen lámpák Carpyen lámpák

A spanyol Carpyen céget 1948-ban alapították. Később úttörő szerepet töltött be a világítási komponensek létrehozásában, és most jogosan tekintik az ágazatának trendjeinek alkotójának. Érdemes megjegyezni, hogy ilyen hosszú ideig a Carpyen márka nem vesztette el fontosságát: az új sconces, csillárok, lámpák mindig valami új és érdemes.

A Carpyen tulajdonosai hangsúlyozzák eredetüket és azt mondják, hogy ihletet vonnak a barcelonai ritmusból. A divatos Carpyen csillárok számos híres szálloda szobáiban, a hírességek irodáiban és otthonában találhatók.

A legszebb Carpyen lámpák - csillárok

Csillár élénk színekkel, kiegészíti a modern társalgókat, irodákat, étkezőket és tágas konyhákat. A fémszerkezetet egy árnyalat veszi körül, amely egy harmonikus készletet teremt. A modern minimalizmus stílusában a csillár megkülönbözteti az egyszerű eleganciát az egyszerű cselekvési formákban. A bézs és fehér színű, 100 wattos teljesítményű készülék tökéletesen megvilágítja az összes belső teret.

Klasszikus csillár díszített nemes bézs vagy hagyományos fekete vagy fehér modellek. A lámpatest sajátosságai szokatlan formájúak, melynek köszönhetően a csillár 360 ° -kal elforgatható, és így egy eszközzel teljes körű megvilágítást hozhat létre. A csillár előnyei a funkcionalitás, a stílus és a praktikusság.

Lógó carpyen lámpa

A függő, stílusos Carpyen lámpa meglepődik a felfüggesztési magasság-beállítás eredeti elképzelésével a beépített modul segítségével, amely a mennyezethez van csatlakoztatva. Ezt az egyedülálló eszközt Christina Figerola tervezte, aki maximális kényelmet biztosított a munka vagy a szabadidő alatt. Ez a lámpa az irodában vagy otthon nélkülözhetetlen eleme lesz, kényelmes lesz a főzés, a könyvek olvasása vagy a dokumentumok feldolgozása során. A dizájner lámpatest teste és kialakítása fémből készül, amelyet két matt kivitelben kínálnak: fehér és fekete. A lámpatest belseje mindig fehér marad. A fénykapcsoló a házban van beépítve

Mennyezet, asztal, Carpyen padló lámpák

Az eredeti háromszínű mennyezeti lámpa egyszerű, de szemet gyönyörködtető lámpává teszi. Az arany keret tökéletesen tükrözi az erős LED vagy halogén lámpák fényét, ami hangulatos és meleg hangulatot teremt a szobában. A Carpyen lámpa különböző mennyezeti magasságú helyiségekben használható, és a kompakt méretek lehetővé teszik más típusú világítással való kombinálását.

A hófehér asztali lámpa Carpyen minden nappalit, előszobát vagy hálószobát díszít. A vékony, áttört lámpa két változatban kapható: 40 és 63 centiméter. A lámpa kialakítása lehetővé teszi akár 20 wattos LED-es vagy halogén lámpák használatát. A készülék a belső terek széles választékában kiváló választás mindennapi használatra.

A padlószőnyeg lámpa nem sok helyet foglal el a szobában, mert a legsúlyosabb része egy fém alap. Ideális azok számára, akik nem félnek a kísérletektől, és high-tech stílusban élnek. A kreatív lámpa könnyen illeszkedik a minimalista belső térbe, amelyben nincsenek terjedelmes tárgyak. A hangulatos hangulat megteremtéséhez érdemes egy kényelmes fotelt és egy kedvenc könyvet hozzáadni a padló lámpához.

Carpyen sconces

A Carpyen sconce optimális választás a belső terek számára a high-tech vagy a minimalizmus stílusában. Átlátszó geometriai alakzatok harmonikusan kombinálódnak a fém hideg színével. A fali lámpa rugalmas vezetékre van szerelve, amely lehetővé teszi a fénysugár irányának beállítását. A fali lámpát a felső részén lévő, a falhoz rögzített gomb megnyomásával kapcsolják be. A modell három színben kapható, amely lehetővé teszi egy stílus kialakítását a modern apartman minden szobájában.

A modern Carpyen sconce két négyzet kombinációja, amely egyedülálló fényforrást kínál, érdekes belsőépítészetben. Az alumínium fehér fali lámpa érdekes megvilágítási megoldások létrehozására használható, mert több darabból is létrehozhat egy lenyűgöző falfestést. A világos, tökéletesen szétoszló fénysugár alkalmas a nappali, a hálószoba, az étkező és a konyha megvilágítására.