Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Britop világító lámpák Britop világító lámpák

A Britop Lighting egy lengyel cég, amelynek célja a mai ügyfelek igényeinek megfelelő világítás megtervezése és gyártása. A modern technológiai fejlesztések, köztük a LED-ek bevezetésével, a világítás gyártásában a Britop Lighting a világítástechnika legújabb trendjeit hozza létre, és a világítástechnikai termékek gazdasági és környezeti előnyökkel járnak.

A tervezésnek és a gyártásnak köszönhetően a vállalat termékeiben ötvözi a minőséget, a modernséget és a divatos designot. Az ajánlat tartalmazza a LED-es világítást, a modern dizájn lámpákat, az eredeti sconces és spotlámpákat, valamint a klasszikus lámpákat. A legkifinomultabb ügyfelek a Britop lámpák és lámpák között találják meg pontosan azt, ami tökéletesen illeszkedik a belső térjéhez.

A Britop Lighting világítóeszközök egyszerûek és elegánsak. A design mindenki számára egyértelmű, de eredeti és szemet gyönyörködtető. A legújabb gyártási technológiák és a kiváló minőségű anyagok segítenek a márka termékeinek modern és stílusos megjelenésében, és a lenyűgöző kínálat lehetővé teszi, hogy kiválassza a modellt bármilyen belső térhez.

Britop világító lámpák

Mennyezeti brit lámpák A kétkaros lámpa egy elegáns modell, amely ideálisan alkalmas a nappaliban a mennyezetre szerelésre, modern stílusban. A gyártó ajánlja a G9 alaplapú és 28 W teljesítményű halogénlámpák használatát. Az eszköz olyan anyagokból készült, mint az üveg és fém, és függesztett mennyezetekhez is használható. A termék fő színe króm. A lámpát érdekes elrendezés jellemzi, két krómozott árnyalatú, átlátszó üvegből készült golyók formájában. A fényforrás beállításának funkciója nagyon praktikus megoldás a hálószobában és a folyosón, sőt az ifjúsági szobában is.

Britop Lighting fekete-arany A fémből készült mennyezeti lámpa diszkréten fogja kísérni a családtagokat a belső teret megvilágítva. Az ipari stílusban kialakított lámpa a tizenkilencedik század elején található nagy termelési és tárolócsarnokokra vonatkozik. A Britop világító lámpa alkalmas az iroda, nappali, konyha, előszoba, étkező, hálószoba, ifjúsági szoba. A leírt lámpatestben 4 fényforrás található G9 aljzattal és maximális teljesítménye 28 W. Egy ilyen egyedülálló mennyezeti lámpa a modern belső terekben használható, ahol eredeti formákat és kifejező színeket használnak. A fekete és az arany kombinációja rendkívül divatos kombináció. A gömbölyű tálca megváltoztathatja a beállítást és irányíthatja a fényforrást a kívánt irányba.

A Britop Lighting padlólámpa egy exkluzív modell, amely ideális a padlóra való telepítéshez egy modern étkezőben, nappali és előszoba. A gyártó javasolja az E27 alap lámpák és egy 60 W-os izzó használatát. Az eszköz olyan anyagokból készül, mint az üveg és a fém. A termék fő színe króm. A finom lámpa hangulatos légkört biztosít a belső térbe harmonikusan keverő belső térbe. Az elrendezés minimalizmus ideális a kis helyiségek számára, vizuálisan bővítve őket. A Britop Lighting lámpa ideális fényt nyújt egy skandináv és loft stílusban berendezett apartmanban.

Britop világítás

A White Britop Lighting egy nagyszerű modell, amelyet a modern stílusban díszített hálószobában világítanak és díszítenek. A gyártó javasolja a halogénlámpák GU10 aljzat és 50 W teljesítmény használatát. A készülék fémből készült. A fő termék színe fehér és króm. A fali lámpa hatékonyan megvilágítja az ifjúsági szobát, a konyhát és a folyosót. Egy ilyen falra szerelhető lámpa sikeresen telepíthető bármely irodába. A fényforrás beállítása sok ügyfelek által keresett kényelmes megoldás.

Britop fali lámpa A réz színű világítás (G9 28W) egyedülálló skandináv formatervezéssel rendelkezik, amely nagyszerűen működik az irodában, az irodában, a nappaliban, a hálószobában és a tini szobában. Szokatlan vizuális hatást értek el egy nagy, huzalokkal és testtartással rendelkező izzónak köszönhetően. Egy ilyen világítószerkezet is jól nézhet ki klasszikus és modern elrendezésben.

Britop világító lámpák

A fehér, piros vagy fekete fémből készült brit lámpa érdekes modellek, amelyek ideálisak az ipari stílusban díszített konyhai mennyezetre való felszereléshez. A készülék felfüggesztett mennyezetekhez használható. Ipari elrendezésben tartott belső terekben a lámpa megtalálja a helyét, és érdekes akcentussá válik. A lámpabelső fehér belső térrel rendelkezik, melynek köszönhetően fényes, hatékony fényt bocsát ki.

Fekete vagy fekete rozsdás loft függő lámpa Britop Lighting egy eredeti modell a konyha és az étkező világításánál a tetőtér stílusában. A lámpa fémből készült, és nyers kialakítású, tökéletesen illeszkedik az ipari elrendezésű nappali dekorációjához. Más belső bútorokkal együtt egy érdekes stilisztikai megoldást hoz létre.

Britop Lighting - Vélemények a termékekről


Inigo E27 60W króm reflektor
2018. november 19.
Kiváló vétel tisztességes áron