Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Beby Olaszország fényei Beby Olaszország fényei

Amint az olasz gyárakban gyakran fordul elő, a Beby Group Olaszország gyára, amely ma híres exkluzív kristálycsillárokról, egy kis családi társaságból származik. A gyárigazgató, Massimo Sofyato nőtt fel a cégben, miközben továbbra is diák volt, segített a szülőknek, akik saját vállalkozást indítottak. A Beby-csoport főbb fejlesztési prioritásait a következőképpen fogalmazza meg: a művészet és az üzleti élet megfelelő egyensúlya, mindkét elemnek támogatnia és erősítenie kell egymást. Ennek eredményeként a Beby-csoport gyárát az új évezred reneszánsz stúdiójává alakították át, amely ötvözi a magas művészi értékkel rendelkező innovatív technológiákat luxus csillárok, fali lámpák, mennyezeti lámpák és asztali lámpák formájában.

Fali lámpák Beby Olaszország - sconces

Beby Olaszország fali lámpa ezüstből készült fémből. A szerelvényeken dekoratív medálok vannak Swarovski kristályokkal. Az izzók száma 7, 7 x 10 W teljesítményű. A lámpa klasszikus stílusban díszített belső világításhoz készült.

Egy 3 karos fali lámpa krómozott fémből kristályos keretben. Az állványok és medálok átlátszó kristályból készülnek. A lámpatestek gyertyák, lánggal. A fali lámpa nagyon lenyűgözőnek tűnik, és ideális a klasszikus, provence-i és rusztikus stílusban díszített nappalival.

Csillár Beby Olaszország

Egy gyönyörű borostyán csillár a Murano üvegből készült Garden Party kollekcióból. Ez az üveg új színe a gyár számára. 2013-ban először mutatták be, és azóta az ügyfelek értékelik. Az arany bronzból készült Swarovski kristály láncai és medálai kiemelik a csillár egyedi varázsát és kivitelezését. A Beby Italy lámpa magasságát láncszemek segítségével állítják be. Ez a szokatlan és fényűző lámpa 12 fényforrással rendelkezik, amelyek mindegyike 40 karos teljesítményű 12 karon van elhelyezve, ami tökéletesen megvilágítja még egy nagy nappali vagy étkező is.

Mennyezeti lámpa Beby Olaszország

Rendkívül bájos és kecses mennyezeti lámpa a krómozott fém csokor gyűjteményéből. A design virágbimbó formájában készül. A lámpa díszítője átlátszó medálokat tartalmaz, amelyek kerek, lila kövekkel rendelkeznek a Swarovski kristályból. A Beby Italy lámpatest klasszikus és modern stílusban, a hálószobát, az étkezőt, a folyosót megvilágítja és díszíti, sok tinédzser szeretne ilyen lámpát telepíteni a szobájába. A mennyezeti világításnak három fényforrása van, 50W, amely diszkrét belső világítást biztosít.

Asztali lámpa Beby Olaszország

A VIOLET kollekció asztali lámpa krómozott alapon. A dekoráció kristály medálokból áll, lila színben. A lámpa 40 fényforrás után 3 fényforrással rendelkezik, ami finom asztali világítást biztosít. A lámpa három árnyalatú, gyönyörű lila árnyalatú, a karok stílusos formában hajlítottak, ami együttesen tökéletes vételt biztosít. Tehát egy gyönyörű asztali lámpa díszítheti a világ legnagyobb lakóhelyeit.

Lámpák Beby Olaszország

Süllyesztett lámpatest a csokor kollekcióból aranyfémből. A dekoráció átlátszó, vörös kőből készült medálok a Swarovski kristályokkal. A lámpa középen egy lapos, kerek alakú, egy halogénnel, GU10. Az alábbiakban rendkívül bonyolult és bonyolultan készített kristályok vannak, amelyek a teljes elrendezést szokatlan megjelenésnek adják. Ezt a típusú berendezést a hálószobában, a folyosón, a konyhában és az ifjúsági szobában használják.

A homok kollekcióból készült, fényes kristályból készült lámpa dekoratív díszítéssel és krómozott fém fogantyúval minden hálószobának rendkívüli díszítése. Tucatnyi lámpatest telepítése a mennyezetbe rendkívüli vizuális hatást fog elérni, ami a felhasználó tökéletes elrendezését hangsúlyozza.