Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Axo fényfények Axo fényfények

Az olasz cég, az Axo Lightecture dinamikusan fejlődő cég az olasz világítás világában. A cég sikere a hagyományos üvegfeldolgozási módszerek harmonikus kombinációja a legújabb technológiával. Az Axo Lightecture termékek olyan világítóeszközök, amelyek nem csak diagramokon és rajzokon, hanem érzelmeken, társulásokon és hangulaton is támaszkodnak.

Axo Lightecture lámpák

Az Axo Light lámpák tökéletesen megfelelnek a magánlakások belső terének, valamint az üzleti helyiségeknek. A gyártó számos lehetőséget kínál, amelyek megfelelnek a kereskedelmi projektek követelményeinek. Számos technológiai újítás a javasolt LED lámpák fejlesztésében nemzetközi sikert aratott. Az Axel Lightecture a világszerte elismert kiváló tervezőkből áll.

  • A Layers sorozat 16 különböző formájú lámpából áll, fémkerettel és hullámosított szövet árnyalataival. A lámpák átmérője 93-300 cm, 12 színben kapható: szürke, fehér, sárga, narancs, piros, tégla, bor, zöld. Fényforrások: halogén vagy E27 fénycsövek.
  • Az Euler sorozatban 7 lámpa világít, átlátszó, fehér, tűzálló anyagból készült, moduláris felépítésű lámpákkal, amelyek lehetővé teszik az alapelemek különböző változatainak létrehozását. A lámpa átmérője 90 és 150 cm között van, fényerővel van felszerelve.
  • A Plumage sorozat 5 könnyű modellt, különböző méretű padló lámpákat és függesztett lámpákat tartalmaz. A három méteres lámpatest átmérője 180 cm, a kisebb pedig csak 190 cm magas, 80 cm átmérőjű. Az Axo Lightecture lámpák nyolc színben kaphatók: fehér, zöld, piros, barna, narancssárga, világosszürke, fukszia és az összes szín kombinációja.
  • Az Anad sorozatban csak két, 90 vagy 150 cm átmérőjű, függőleges tűzálló bőrből álló, négy színben elrendezett modell található: elefántcsont, bronz, piros, barna, fehér alsó és kontrasztos varratokkal. Fényforrások: villanykörte vagy fénycsöves fénycső.

Fali lámpa Axo Lightecture

Egy kis, kompakt Axo Lightecture lámpa szerelhető fel mind a mennyezetre, mind a mennyezetre. A diffúzor 360 fokkal forog. A fali lámpa teljesen fémből készült. A lámpa fényes krómmal való bevonása stílus és elegancia. Ez a legkisebb lámpák a gyűjteményben. Jól néz ki egyedül és a kollekcióból származó más lámpák társaságában.

Asztali lámpa Axo Lightecture

Az Axo Lightecture kollekcióból készült asztali lámpa példája a kreatív olasz képzelet, az innovatív technológiák és a rendkívül pontos teljesítmény kombinációjának. A lámpa teljesen fém, teljesen állítható fényirányú. Az elegáns kivitel fényes króm. Az állítható gomb segítségével ez a lámpa ideális az irodában vagy a gyermekek és a tizenévesek számára.

Axo fényfények Axo fényfények