Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Aureliano Toso Lights Aureliano Toso Lights

Az Aureliano Toso Illuminazione gyárat 1938-ban alapították, és az olaszországi Murano-szigeten található, ahol a gyönyörű fények gyártása több ezer éve fejlődik. Az Aureliano Toso lámpák a legjobb üvegmesterekből származnak, akik rendelkeznek az ősi termelési titkokkal. A tervezők lenyűgözik az ötlet, hogy különböző stílusokban dolgozunk, a minimalizmustól és a high-tech technológiától a klasszikusok értelmezéséig. Az eredetiség és az egyéniség azonban teljesen felismerhetővé teszi a márkát.

Az Aureliano Toso lámpák egyedi design

Az Aureliano Toso gyár olyan könnyűszerkezeteket gyárt, amelyek funkcionalitást élveznek és luxusérzetet adnak. Ez csillárok, sconces, lámpák gyártását teszi lehetővé, hogy az üdülést izgalmasan élvezhesse.

Az Aureliano toso lámpákat tiszta vonalak és modern stílus jellemzi, valamint a XVIII. Századi velencei stílusban írt kiváló hagyományokat. A magas, minőségi eredeti modellek tökéletesen megfelelnek a világ minden tájáról érkező ügyfelek igényeinek. Az Aureliano Toso lámpák lakóterek, irodák, kávézók, éttermek, szállodák, kereskedelmi területek megvilágítására alkalmasak, ez a lista korlátlan.

Példák az AurelianoToso tervező lámpákra

Az étkező, a nappali és a hálószoba megvilágítására tervezett AurelianoToso függő lámpa tökéletesen kielégíti funkcióit, továbbá minden szobát díszít. A tökéletes lámpa 12 fényforrással rendelkezik, és a jól ismert Vincent Lo tervezője. Olyan szép, a fény megvilágítása nemcsak a házat, hanem a szállodát vagy irodát is gazdagítja. Az AurelianoToso lámpát filigrán, krómozott fémszerkezet jellemzi. A lámpabúra számos érdekes kristályüvegből készült elemből áll. Az üvegrudak gyönyörű sötétkék és átlátszó színekben kaphatók.

Egy másik Aureliano Toso függő lámpa tökéletesen alkalmas az asztal fölötti étkezőben, a kárpitozott bútorok fölötti nappaliban, egy szállodában vagy hálószobában. A lámpa szokatlan megjelenésű két üvegtábla formájában, középen egy négyzet alakú négyzet formájában, amely egy fehér üvegből készült kerek keretet tartalmaz. Lenyűgöző függő lámpa világít minden szobát, lágy fényt adva. A lámpatestet krómozott fém finom szerkezete keretezi. Megfordíthatja az árnyalatot, és pontosan beállíthatja azt. A lámpa elegáns jellegét egy gyönyörű felfüggesztés hangsúlyozza, melynek köszönhetően ez a modell tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe.

Sconces Aureliano Toso

A Riccardo Giovanetti által az Aureliano Toso számára tervezett fali lámpa különleges tulajdonsággal rendelkezik, amely a diffúzor. Fúvott, rétegelt üvegből készült. Ezenkívül a lámpa első része kisebb, mint a hátsó rész. Az ilyen formájú fényhatást fokozza a diffúzor különleges színe a kávé színével és a szürke lakkozott fémszerkezet szép kontraszt. Egy ilyen elegáns fali lámpa bevihető a hálószobába, a nappaliba és az étkezőbe.

Egy másik példa a rendkívüli Aureliano Toso fali lámpára egy narancssárga fali lámpa, amely kellemes hangulatot teremt a lakásban, és bájos ragyogást ad a falakhoz. A ház minden szobája közül a hálószobában, a folyosón vagy a nappaliban ideális a fali lámpa. Ez a típusú világítás úgy van kialakítva, hogy egy 250 W-os maximális teljesítményű izzóval működjön, ami még nagyobb helyiségekben is elegendő megvilágítást tesz lehetővé.

Aureliano Toso lámpatestek

Süllyesztett lámpatest Aureliano Toso diszkrét szétszórt fényt bocsát ki. A kifinomult tejszerű kristályos lámpabúra és a lapos króm kerék megfelel a Provence és a skandináv stílusoknak. A lámpatest egyedülálló hangulatot, hangulatot, benyomásokat és érzelmeket biztosít a belsejében.

A Mey kollekcióhoz tartozik még egy esztétikus és fal-fal mennyezet Aureliano Toso lámpatesttel, amely minden szobát gyengéd fényben fürd. Ez nem csak egy modern környezet, hanem egy szép és nemes dekoráció, amely alkalmas a folyosó, a lépcsőház, a nappali és az étkező megvilágítására, de el kell ismerni, hogy még a nyilvános térben is megfogja a szemet. A lámpabúra átlátszó és fehér üvegből készül, kis szerkezetű krómozott fémből.

Aureliano Toso Lights Aureliano Toso Lights