Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Ares megvilágítási lámpák Ares megvilágítási lámpák

Az olasz Ares gyár a világ legjobb öt vezető piacvezetője, a magas minőségű utcai lámpák gyártására összpontosítva az építészeti világítás, a tájvilágítás és a parkok számára.

ARES lámpák - süllyesztett

Az Ares lámpák a professzionális építészeti és tájvilágítási világítási berendezések szabványai. Ha valaki ezt a terméket egy külső világítási projekt megvalósításához alkalmazza, megértik, hogy befektetési hozzájárulást tettek az objektum esztétikájához és egyediségéhez.

Példa erre a süllyesztett Ares lámpatest kültéri szerelésre falra vagy a földre. Ez az eszköz kényelmes négyzet alakú, és beépített telepítési módszerrel készül. A test anyaga alumínium öntvény, alacsony réz-szennyezőanyag-tartalommal, ami a termék nagy szilárdságát eredményezi. A korrózió elleni védelem érdekében a külső burkolatréteg egy epoxigyantát és poliésztert tartalmazó kettős polimer bevonattal rendelkezik, amely az Ares lámpán a porátalakítási módszerrel készül.

Az IP67 por és nedvesség elleni védelmet a megbízható szilikontömítés biztosítja. A diffúzor áttetsző és matt edzett üveggel is felszerelhető. Az ARES elválaszthatatlan európai minőséget teremt. A lámpacsoport fontos helyet foglal el a cég eszközei között, amelyek egyedi konstrukcióval rendelkeznek, mivel a beépített lámpatestekre vonatkozik a falra szereléshez. Az Ares lámpa utcai világításhoz vagy dekoratív világításhoz van tervezve. Egységes fényáramot ad, és a figyelemelterelés iránya lehetővé teszi, hogy elfelejtse a vakító hatást.

Az Ares lámpák az innovatív energiatakarékos technológiák és a harmonikus kialakítás kombinációjának példája. Az edzett üveg matt árnyalata által kibocsátott fényáram lefelé irányul. Ez biztosítja a szomszédos épületek lágy és egyenletes megvilágítását, és teljesen kiküszöböli a vakító fény veszélyét.

Ares fali lámpák - külső

Az utóbbi években nagy jelentőséget tulajdonít az építészeti falvilágításnak, amely a teljes kép és a világítási rendszer funkcionális eleme. Az Ares fali lámpa kiváló példája az építészeti világításnak. Ennek a modellnek az egyedülálló kialakítása elegendő ahhoz, hogy megértse az olasz mérnökök készségeit, akik ezt a világító eszközt hozták létre.

Egy másik példa az univerzális hengeres alakzatú ARES fali lámpa, amelyet a falra vagy oszlopra történő statikus szerelésre terveztek. Ebben az esetben a fénysugarak egy vagy két ellentétes irányban terjedhetnek. Az öntött alumínium ötvözeten alapuló hibátlan konstrukció ugyanakkor tartósabbnak és fényesebbnek tekinthető, ami nagyban leegyszerűsíti a telepítési eljárást. A korrózió elleni védelem érdekében a burkolat egy polimer bevonattal rendelkezik, amelyet a por kémiai átalakításával alkalmaznak, és megakadályozza a fém pusztulását az utcán. Az IP54 magas fokú védelme miatt a lámpatest határozatlan időre képes ellenállni a víz és a por behatolásának, miközben megtartja funkcionalitását és kiváló optikai tulajdonságait.

Az építészeti világítástechnikai termékek területén az Ares fali lámpák nagyra értékelik a fényhatékonyság és az esztétika közötti optimális egyensúlyt. Az ARES mérnökei számos tervezési megoldást alkalmaztak, amelyek tartós, biztonságos és könnyen használható lámpákat biztosítanak. A viszonylag kis méretekkel rendelkező készülékek erős világítást biztosítanak nagy területen. Az Ares kültéri lámpái megbízható eszköz a kapuk, dekoratív szerkezetek, lépcsők és erkélyek megvilágítására.

Ha homlokzati megvilágításra van szükség, választhat egy matt üvegből készült fali lámpát, és diffúz fénysugarat hoz létre. Bevezetésre került a fókuszáló lencsék módosítása, amely képes egy keskeny irányú sugár létrehozására.

Ares reflektor - állva

Az Ares fényszórók legnagyobb változata az építészeti vagy dekoratív kültéri világításhoz készült. A módosítástól függően a reflektor 6 vagy 9 LED modult tartalmazhat, amelyek mindegyike kapacitása 2 watt. Ez az alacsony energiafogyasztás rendkívül hatékony és gazdaságos eszközvé teszi a fényszórót.

Az Ares reflektor LED-diódákkal készült, és széles körben használják az épületek dekoratív világítására, valamint a csarnokok, előcsarnokok, folyosók és egyéb helyiségek belső megvilágítására. A nagyfokú átláthatósággal rendelkező kerek üveg diffúzor meglepően fényes képet ad a megvilágított tárgy gazdag színpalettájáról, ami kedvező megoldás a modern világításhoz.