Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

AirDog légtisztítók AirDog légtisztítók

Az AirDog légtisztítók gyártója

Mivel odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, oda kell figyelnünk arra is, hogy milyen levegőt lélegzünk be. Ezen elv szerint a Silicon Valley Air Expert Inc. innovatív, nagyon modern légtisztítókat hozott létre az Ionic Wind Technology alapján . Ennek a márkának a termékei magas paraméterekkel rendelkező készülékek, hatékonyan kiküszöbölik az esetleges szennyezéseket, ugyanakkor korlátozzák használatuk költségeit, vagyis az eldobható szűrők fogyasztását. Az AirDog légtisztítók csendes, könnyen használható és energiatakarékos megoldások, amelyek garantálják a levegő tisztaságát és nem gyakorolnak negatív környezeti hatásokat.

AirDog légtisztítók - kiváló minőség, hatékonyság és gazdaságosság

Az AirDog légtisztítók legújabb modelljei mosható szűrőkön működnek, amelyeket nem kell cserélni, mint sok más ilyen típusú eszköz esetében. A készülék nemcsak a port és a szmogot, hanem az összes többi, még a legkisebb részecskét is megakadályozza, beleértve a vírusokat és baktériumokat is. Az AirDog beépített olvasóval rendelkezik, amely teszteli a szennyező anyagok koncentrációját, és kijelzőn keresztül tájékoztatja felhasználóját az adott helyiség levegőjének minőségéről. Ezenkívül ennek a márkának a termékei nagyon olvasható vezérlőpanellel rendelkeznek, egyetlen gombon alapul, amely lehetővé teszi a különböző tisztítási beállítások közötti eligazodást. A visszajelző lámpa viszont nemcsak arról tájékoztatja Önt, hogy a készülék be van-e kapcsolva, hanem az egyes működési módokról is, beleértve a vezeték nélküli hálózathoz való csatlakozás módját is. A jóváhagyások és a tanúsítványok megerősítik, hogy az AirDog hatékonyabb, mint a HEPA szűrők, mert visszatartja a PM10 és PM2,5 port, valamint az allergéneket, vírusokat és baktériumokat.

Az AirDog légtisztító előnyei

A légtisztítók a nagyvárosok központjában és külterületén található apartmanokban szükséges eszközök. Nagyon hasznos lesz azokban az otthonokban is használni, ahol kisgyermekek és allergiások élnek. Az AirDog tisztítószerek ötvözik a magas hatékonyságot és a funkcionalitást a hatékonysággal és a gazdaságossággal, ennek köszönhetően használatuk nem jár magas költségekkel. Nincs szükség szűrők cseréjére, és az alacsony energiafogyasztás miatt a márka termékeinek megvásárlása egyszeri költség. Ezen kívül tagadhatatlan előnyük nagyon csendes működésük és a szülői zár funkció használatának képessége, amely megvédi a készüléket a gyermekek nemkívánatos interferenciájától. A tisztító kezelése egyszerű, gyors és intuitív, és az alkalmazással való csatlakozás képessége teljes ellenőrzést biztosít a működése és a hatékonyság felett. Az AirDog eszközökkel megfeledkezhet a káros porokról, vírusokról, baktériumokról és allergénekről. A tiszta levegő belégzésével gyorsan meglátja a különbséget, nemcsak a közérzetében, hanem az egészségi állapotában is. Ráadásul otthonának sokkal ritkábban kell porszívóznia, a szaga pedig kellemes és friss marad.

AirDog légtisztítók AirDog légtisztítók