Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

LED kültéri fali lámpák

Sokan azt gondolják, hogy az otthonosság olyan szó, amely csak a házakra vonatkozik, de az udvar számít, különösen nyáron, amikor este kint szeretne ülni. Az udvar jó megvilágítása LED kültéri fali lámpákkal nem engedi elveszni a hazafelé vezető úton, és ami a legfontosabb: gyorsan kinyithatja a bejárati ajtót, nem kell zseblámpát keresnie, bekapcsolnia a telefont vagy akár cigarettát öngyújtó.

LED kültéri fali lámpák - előnyök

A kültéri világítás olcsó kényelem. A LED -es kültéri burkolatok a legjobb fényforrások a házak falán, ajtóknál, teraszoknál stb. Nem foglalnak sok helyet, és számos variáció lehetővé teszi bármely lámpa kiválasztását, harmonikusan kiegészítve az udvar összképét.

A LED kültéri fali lámpák a következő előnyökkel rendelkeznek:

  • Nem foglalnak sok helyet
  • Jól megvilágítják a területet
  • Hangsúlyozzák a tájat.

A legtöbb LED kültéri fali lámpa fémből és üvegből, néha fából készült. Gyakran a fali lámpákat minimalista stílusban mutatják be, ez a stílus alkalmas egy klasszikus homlokzatú elegáns házhoz és egy kis faházhoz.

A LED kültéri fali lámpa fém reflektor formájában, állítható karral és forgó fejjel lehetővé teszi a fényforrás bármilyen beállítását. Az ezüst foszfo-krómozott fali lámpa ellenáll a különböző időjárási körülményeknek, és a kiváló kivitelezés lehetővé teszi, hogy hosszú évekig használhassa. A 9 fénypont használata tökéletesen megvilágított felületet és erős fénysugarat eredményez. Tökéletesen használható az elülső falon és a lépcsők, a garázs bejárata, az alagsor stb.

Érdekes megoldás egy LED kültéri fali lámpa többirányú megvilágítással, fali doboz eredeti formájában. Az olasz világítás garantálja a felhasznált anyagok magas minőségét és a megbízható kivitelezést. A kétrétegű bevonat megfelelő védelmet nyújt eső, hó és fagy ellen, ennek köszönhetően a termék védelmet nyújt a korrózió ellen. A fém világosszürke fali lámpa 4 különböző irányban terjedő fényforrással egyedülálló fényhatást kölcsönöz, melynek köszönhetően remek dísze lehet otthoni falaknak, teraszoknak stb. .

Költséghatékonyak a kültéri LED -es fali lámpák?

A fali lámpákat több szempont szerint kell kiválasztani, de természetesen a legtöbb vásárló csak a legfontosabbakat választja: az anyag szépségét és tartósságát. Ügyeljen a biztonságra, mivel az időjárási körülmények változóak, és gyakori a hőmérséklet -csökkenés. Fali lámpa vásárlásakor lehetetlen ellenőrizni az optimális védelmi fokot. Ez a védelmi fok biztosítja a szél és az eső ellenállását, azaz a fali lámpa nem fog meghibásodni még viharos szélben vagy heves esőben sem.

A legtöbb modell a falhoz vagy a homlokzat más részeihez van rögzítve. Vásárlás előtt válassza ki a LED -es kültéri fali lámpa felszerelési helyét, és döntse el a lámpák számát és kialakítását.

A szatén rozsdamentes acél tökéletes anyag a LED kültéri fali lámpához. A lenyűgöző fekete ház ellenáll a sérüléseknek és a változó időjárási körülményeknek. Az egyik LED fényforrás alacsony energiafogyasztást és alacsony villamosenergia -számlákat eredményez. A kapott vizuális hatás minden felhasználót örömmel tölt el, aki használhat ilyen lámpát a ház minden falán, pavilonján, irodaházán stb.

Miért LED kültéri fali lámpák?

A LED kültéri fali lámpák elengedhetetlenek ahhoz, hogy otthona a lehető legelegánsabb legyen. A választék hatalmas, ami lehetővé teszi, hogy minden paraméterhez illeszkedő opciót válasszon: teljesítmény, telepítés típusa, amely illeszkedne a ház külsejéhez.

A dekoratív kültéri fali burkolatokat otthon, modern bérház vagy egyszerű kerti ház berendezésére is használják. Gyakran használják a kert megvilágítására. Az ilyen világítás könnyen telepíthető, egyszerű és megbízható működésű, többnyire ellenáll a pornak és a nedvességnek. Az ajtó mindkét oldalán helyet kapott a LED kültéri lámpatestek.

Példa a szokatlan kialakításra a szürke sötét LED kültéri fali lámpa, amely hangsúlyozza a ház és a környék modern elrendezését. Az érdekes lekerekített forma egy innovatív megoldás, amely otthoni és vállalati területek megvilágítására használható. A bejárati ajtó fölé szerelt, vizuálisan vonzó fali lámpa kiváló hatást biztosít funkcionális fény formájában.

A LED kültéri fali lámpák használatának előnyei

Az áramforrás, akárcsak a fényforrás, nagyon fontos eleme a kültéri LED fali lámpáknak . Döntő hatással van a késztermék minőségi jellemzőire. Az áramforrás által közvetlenül érintett jellemzők a következők: megbízhatóság, fényáram -stabilitás, energiahatékonyság, elektromágneses összeférhetőség, elektromos biztonság, a nagy energiájú impulzusok hatásaival szembeni ellenállás stb.

A kültéri lámpatesteket a legnehezebb körülmények között használják, széles hőmérsékleti tartományban kell működniük, különböző csapadékok, ebben az esetben szilárd részecskék, por és a napsugárzás közvetlen hatásának kitéve. Ezenkívül a LED kültéri fali lámpák rendkívül hosszú élettartamúak.

Az izzószál és kisülési közeg hiánya biztosítja a LED -ek fantasztikus élettartamát, akár 100 000 órát, vagy 11 év folyamatos használatot. Ez 100-szor több, mint egy izzólámpa, és 5-10-szer több, mint egy fénycső. Az alacsony energiafogyasztású LED-es világítás energiatakarékos fényforrás, használatuk lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson energiát más megoldásokhoz képest lámpák, neon stb.

Világítási Tudásközpont - Blog

Tippek és ötletek a kültéri világításhoz Bega

A kültéri világítás inkább szükségszerűség, mint luxus. A kültéri világítás minden formában és méretben kapható, ezért sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Függetlenül attól, hogy kiegészíteni kívánja-e otthonának dekorációját, vagy megpróbálja növelni a világítás szintjét az egész otthonban, a kültéri világítás segíthet.

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

LED kültéri fali lámpák