Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

NORLYS termékek

Skandináv ihletésű, Nowy Saczban gyártott lámpák, amelyek fő előnye a magas minőség és a megbízhatóság.. A Norlys márka termékeit 1953 óta folyamatosan gyártják (kezdetben Norvégiában), a Norlys márka termékeit nagyon zord időjárási körülmények között tesztelik, hogy a legmagasabb minőségű termékeket hozzák létre.. Ennek kiváló bizonyítéka a skandináv országokban történő forgalmazás és a márka folyamatos fejlesztése.. A gyártónak saját alumíniumöntödéje van, sajtóosztálya az acéltartozékok gyártásához, tűzihorganyzó részlege, megmunkáló részlege, amely magában foglalja a CNC megmunkálást, a porfestést és az összeszerelési részlegeket.. Ez még nem minden - saját, a világítótestek vizsgálatára szolgáló, a legmagasabb osztályú speciális berendezésekkel felszerelt vizsgáló laboratóriummal büszkélkedhet, amely az ENEC sajátos követelményei szerint, az ISO 17025 szabványnak megfelelően végzi a méréseket.

.

A Norlys egy kültéri világítástechnikai gyártó, amely évek óta kiváló minőségű, tartóssággal és elegáns dizájnnal rendelkező lámpatestekkel látja el ügyfeleit.. A Norlys termékkínálatában megtalálhatók az utcai és kerti lámpák, a parkok, hidak és sugárutak világítása, valamint az épületek karakterét kiemelő világítás.. A Norlys termékek olyan tartós anyagokból készülnek, mint az alumínium és az üveg, ami garantálja a hosszú élettartamot még zord időjárási körülmények között is.

A Norlys termékek stílusa modern és elegáns, így ideális választás a városi építészet és a magánkertek számára.. A Norlys utcai lámpák példája annak, hogy a modern technológiát hogyan lehet ragyogóan ötvözni az esztétikával.. Minimalista kialakításuk és kiváló minőségű anyaguk révén tartósak és stílusosak.

A Norlys világítás ideális különböző helyek, például utcák, terek, parkok, hidak, sugárutak megvilágítására.. Tartósságuknak és időjárásállóságuknak köszönhetően a Norlys termékek ideálisak a szélsőséges körülmények közötti használatra is.

Ha tartós és stílusos világítástechnikai termékeket keres, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern designhoz, akkor a Norlys ajánlata ideális az Ön számára.. Javasoljuk, hogy tekintse át a gyártó teljes kínálatát, és vásároljon, hogy élvezhesse a Norlys tartós és elegáns világítástechnikai termékeit.

.

NORLYS - Vélemények a termékekről


Norlys Egersund 1280 grafit 22W 3000k 108cm-es fényoszlop 108cm
2023. február 21.
A házhoz vezető feljáróm fantasztikusan új fényt kapott, első osztályú minőségben.. dicsérem az üzlet személyzetét a tanácsadásért és a barátságos kiszolgálásért.

Norlys Lillehammer 1581 grafit fali lámpa 2xled 7.1W 3000K Fel / Le 2xled 7.1W 3000K Fel / le
2023. február 21.
Páncélozott lámpa, én mega elégedett vagyok, láthatod, hogy ez nem szemét, hanem egy prémium termék.

Norlys Lillehammer 1581 grafit fali lámpa 2xled 7.1W 3000K Fel / Le 2xled 7.1W 3000K Fel / le
2023. február 1.
Ismét vásároltam fali lámpákat az új otthonomba, már kapcsolatba léptem ezzel a gyártóval, mert már vannak lámpáim ebből a sorozatból, és néhány év elteltével úgy néznek ki és ragyognak, mintha újak lennének.. a termék 100%-ban megéri az árát!!!

NORLYS termékek