Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Kerti és kültéri lámpák

Kerti és kültéri lámpák

Kültéri világítás

A szépen megvilágított kert egy meleg nyári estén nemcsak a szem számára kellemes, hanem a jó minőségű világítást is biztosítja. A sikert a garázs bejáratánál a megfelelő kültéri világítás biztosítja, de az esti és éjszakai séták során is. A jól megvilágított épület biztosan nem könnyű zsákmányt szerezni.

Outdor Lights - fontos technikai szempontok

A felső fény kiválasztásakor a legfontosabb műszaki probléma az IP védelem mértéke. A nemzetközi védelmi besorolás olyan numerikus információ, amely megmutatja, hogy a lámpa belső részei jól védik a burkolatot (pl. Nedvesség). A kültéri világítás megfelelő IP-je IP 54, vagy az IP-szám utolsó számjegye nagyobb, mint 4.

Kültéri lámpák - Trendek 2017

A kültéri világítás világában a 2017-es trendek elsősorban napelemes kerti lámpák. Különböző formákat vesznek fel - a pólusoktól, a gömböktől, az ovális méretűektől a négyzetekig. A labdák közül választhat a fehér és a különböző színekben ragyogó fények között. A kertben világítás is lesz - 230V-os tápegység és nincs szükség további vezetékezésre. A napelemes kerámia lámpák a megújuló energiaforrások iránt érdeklődők számára készültek - ezek a nagyon divatos lámpatestek a napenergiából származó fények előállítására támaszkodnak - itt nem kicsi eszköz a megtakarítás és az egyszerű, mindig divatos design, amely bármilyen stílus. A kerti világítás választását nemcsak megjelenés, hanem gazdasági szempontból is javasolni kell. Kerti lámpáink a LED-es fényforrásokhoz igazodnak.

Világítási Tudásközpont - Blog

Tervezze meg világítását a Lunares segítségével Design világítás Lunares-szel

Ügyfeleink elvárásainak teljesítése érdekében olyan szolgáltatást kínálunk, amely a világítótestek kiválasztását tartalmazza az ügyfél elvárásainak megfelelően. Lépjen kapcsolatba velünk, írja le az igényeit a lehető legszélesebb körben, mi pedig kiválaszthatjuk a világítást, és különleges kedvezménnyel készítünk ajánlatot.

5 lépés a kert létrehozására és megvilágítására a kertben Egy sor kerti golyó a virágok

Hozzon létre egy kis paradicsomot a méheknek, madaraknak és rovaroknak a kertjében!

Ha a kertben terepbevétellel rendelkező rétet hoz létre, új háztartástagokat - sündisznókat, szitakötőket, madarakat és méheket - hívhat meg. Ez a fajta alap nemcsak a színek gazdagságával örvendezteti meg a szemet, hanem életteret is teremt a különféle állatfajok számára.

Tippek és ötletek a kültéri világításhoz Bega

A kültéri világítás inkább szükségszerűség, mint luxus. A kültéri világítás minden formában és méretben kapható, ezért sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Függetlenül attól, hogy kiegészíteni kívánja-e otthonának dekorációját, vagy megpróbálja növelni a világítás szintjét az egész otthonban, a kültéri világítás segíthet.

Kerti és kültéri lámpák