Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Dekoratív kerti labdák

Dekoratív kerti golyók

A kortárs esztétikai törekvés korában egyre nagyobb figyelmet fordítunk mind a belső, mind a környező zöldterület vizuális aspektusaira. A kerti golyók egy eredeti termék, amely bármilyen teraszon, kertben vagy teraszon fog működni. A szépség, a modernség és az eredetiség szerelmesei mindenkit elbűvölnek. A kertben elhelyezett, nem hagyományos díszek megvilágítják azt, ezáltal éghajlati hangulatot teremtenek. Ezek egyszerűek és ugyanakkor nagyon hatékonyak. Elegáns módon kiegészítik a teret, ami egy jó ízlésű és magas színvonalú helyről alkotott képet alkot. Az ízlés és a stílus minden részletében garantáltak. Más szóval, meglepnek. Ezért, ha elegendő a hagyományos világítás, és érdekes és ugyanakkor tervezői megoldást keres, kerti golyókat hoztak létre Önnek.

Kerti golyók - minőség és funkcionalitás

A gyártási folyamatban használt modern technológiák hosszú távú felhasználást jelentenek az eredeti forma megzavarása nélkül. Az általunk kínált kerti golyókat magas minőség jellemzi. Emellett az időjárásálló anyagok használata minden termék hosszú élettartamú díszítését teszi lehetővé. Nem veszélyes eső, vihar, eső vagy akár mechanikai sérülés. Nem elhalványulnak, ha a napnak vannak kitéve, és a hagyományos lámpáktól eltérően nem rozsdásodnak. Összefoglalva, a megbízhatóság és a 100% -os funkcionalitás különbözteti meg őket. Az űrlap egyszerűsége és sokoldalúsága számtalan elrendezési lehetőséget biztosít. Ennek köszönhetően nemcsak modern, hanem klasszikus terekben is bizonyítják magukat. A kerti golyókat tartalmazó tájkép rendkívül egyszerű és kellemes. Ezen túlmenően, ha unatkozunk az eredeti helyszínre, könnyen áthelyezhetjük azt egy másik, megfelelő helyre.

Kerti dekorációs golyók - ötletek elrendezésre

A választékunkban található dekoratív kerti golyók sok színben kaphatók. Ebből kifolyólag, még az igényes vásárlók is, akik pontos elvárásokkal rendelkeznek, megtalálják a tökéletes példányt maguknak. A kert vagy az erkélyes növények természete mellett a természet szépségét és az élet energiáját inspirálják. A legjobb eredményeket több különböző méretű darab egymással való összeállításával érjük el. Még egy tóval vagy a házhoz vezető útval is lefedheti őket. Ily módon olyan helyet fogunk létrehozni, ahol örömmel térünk vissza, ugyanakkor felkeltjük a család és a szomszédok érdekeit.

Világítási Tudásközpont - Blog

Kerti világítás - elrendezések és tanácsok Garden

Milyen lámpákat válasszon a kert számára? Drága az üzemeltetés? Hogyan tervezzük meg a vásárlást? Részletesen elmondjuk a kerti világítóeszközöket. Javasoljuk, hogyan használhatja fel őket a ragyogás örömére!

Lehetséges problémák a kerti golyók telepítése során Kerti labdák halmaza

A könnyű gömbök fantasztikus díszek, amelyek kertjét mesévé varázsolják. A piacon rendelkezésre állnak napkollektoros és hagyományos golyók, amelyek csatlakoznak az elektromos áramhoz való hozzáférést biztosító kábelhez. Bár az ilyen kerti világítás eredeti és egyre népszerűbb, összeszerelése nehéz lehet. Bemutatjuk azokat a lehetséges problémákat, amelyek az ilyen típusú lámpák telepítése során felmerülhetnek.

Hogyan kell felszerelni a kerti labdákat? Garden balls

Hogyan szerelsz kerti golyókat?

Kerti labdák - világítás, amely szinte minden kertben látható, a kertek stilizálásának és elrendezésének köszönhetően. Nagy, közepes vagy kicsi. Napelem vagy kábel - mindegyik remek hangulatot teremt a kertben, és napközben érdekes.

Az ilyen típusú világítás számos modellje közül vásárlóink döntő többsége kábellel működő kerti golyókat választ.