Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kárpitozott széklet

Kárpitozott széklet

Kárpitozott széklet - az elegáns belső tér érdekes eleme

A szövet kétségtelenül az elegáns belsőépítészet értékes eleme. A klasszikus, finom szépség nemcsak az anyagban tükröződik, hanem egy adott bútordarab vagy tárgy formájában is. A kárpitozott széklet tökéletes példa a stílusos bútorokra, amelyek gyakran ezt a két tényezőt egyetlen összefüggő egységbe egyesítik.

Bőrszékek háttámlával vagy anélkül?

A hátul nélküli bárszékek ugyanolyan kényelmesek lehetnek, mint a hátuliak. Sok múlik az ülés alakján és az anyagon. Ha ez egy jó minőségű szövet, amely alatt puha hab van, akkor az ülési kényelem nagyon jó. A háttámla nélküli széklet sokkal gyakrabban látható a különféle kávézókban vagy kocsmákban. Elegánsak, divatosak és az érkező vendégek szívesen foglalkoztatják őket. Ugyanez van otthon. Az ilyen bőr bárszékek a konyhasziget mellett vagy az ebédlőben helyezkednek el.

A háttámlával ellátott székek opcionális megoldás. A hátproblémákkal küzdők és azok, akik számára a kényelmes bútorok az elsődlegesek, biztosan választják őket. A kárpitozott háttámla, ha ráadásul tökéletesen kontúrozott, még nagyobb kényelmet nyújt az ülésnek.

Modern bárszékek - minimalista és avantgárd belső terekhez

Az elegáns, divatos szövetekkel borított modern bárszékek minden belső teret színeznek és meleg hangulatot teremtenek. Ha fontos az élénk, kifejező színek, válasszon például pasztelleket. A minimalista kialakítás érdekében jobb visszafogott színeket választani, például fehér, bézs vagy barna. A jó minőségű szövet ugyanolyan elegánsnak tűnik, mint a bőr, de másként határozza meg a belső teret. A szövetekkel kárpitozott székek szépek a klasszikus és a vödör változatban. A stabil háttámla biztosítja a háztartás fiatalabb tagjainak biztonságát, míg a forgatható változat boldoggá teszi a gyerekeket.

Kárpitozott bárszék különféle stílusokban

A szék alakját érdekes módon hangsúlyozza a szövet varrása vagy a bőr steppelése. Kedvességet és kifejezőséget adnak a székletnek. Az ilyen bútorok fenomenális megjelenését befolyásolja a lábtartó is, amelynek egyetlen alapja vagy három vagy akár négy lába lehet. Ha avantgárdabb bútorokra vágyik, válassza a fantasztikusan formált lábú székleteket. Ha azonban minimalista belső teret rendez, a finom, egyszerű formájú bárszékek jobban fognak kinézni.

Bárszékek vásárlásakor mindig figyeljen a színre, a stílusra és az általános kialakításra. Rosszul illeszkednek a belső térhez, rontják annak esztétikáját és felesleges elrendezési disszonanciát keltenek.