Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Kárpitozott lábtartók

Kárpitozott lábtartók

A lábtartók garantálják a magas színvonalú kikapcsolódást egy hosszú és fárasztó nap után!

A kényelem és a szépség együtt járnak! Ne feledje, hogy a pihenést és a kikapcsolódást nem kell társítani a szoba felét elfoglaló, nagyméretű, formátlan bútorokkal, és a dekorációval nem egyező kárpitozásuk már a bejárattól megijesztett. Nem kell többé takarókat, ágytakarókat és ezer felesleges párnát dobni a gyerekszobából letépett, játékokkal és cukorkák csomagolásával teli kínos puffokra. Kiváló minőségű lábtartók kaphatók üzletünkben! Tökéletesek a fájó lábak kihúzására egy nap után, és kiegészítő üléseként, amikor még néhány ember kávéért és süteményért jön. Az alak, a kárpit, a felület és a szín szabad megválasztásának lehetősége lehetővé teszi, hogy olyan belső teret hozzon létre, amely kellemes a szemnek és vonzó! A jól megválasztott lábtartó olyan, mint egy szabott öltöny. Kényelmes, stílusos és pótolhatatlan.

Lábtartó csak a nappalihoz? Mit szólnál a hálószoba lábtartójához?

Természetesen nem! Minden csak a kreativitásunkon múlik. Ha esztétikus formára van szüksége a párnák és takarók elrejtésére, amelyek kompozíciót hoznak létre a hálószobában, hogy ne dobják őket a földre, vagy ne gyakoroljon nyomást a polcokra éjszaka, választékunkban kifejezetten ilyen helyzetek hálószoba lábtartója. Könnyű, kellemes textúrájú, nemcsak rendet tesz az alvás oázisában, hanem biztonságos tárolóhelyet is létrehoz a portól, szennyeződéstől és hajatól. Számos változatot kínálunk, és minden követelménynek eleget tudunk tenni. A hasznos és biztonságos funkciókat kiváló minőségű kárpitok és bevonatok borítják, amelyek nem fogják elárasztani a hálószobát, de könnyedséget és bájt adnak neki, további ülőhelyet teremtve.

A puffokról nem érdemes megfeledkezni

Üzletünkben a jól ismert funkcionális bútorok modern értelmezését is megtalálja. Pufa, minden gyermek pótolható barátja a kényelmes székhely és a kis szobák kényelmes alternatívája. Kis helyet foglal el, és mindig használható ülőhelyként, nem egy kemény fekvőszéken, hanem egy kényelmes, meleg kárpiton.

A kárpitozott lábtartók a szépség és a kényelem ötvözésének egyszerű módja

Csak válassza ki a színt és az alakot, és háza osztályt és stílust kap. Divatos és kényelmes megoldás, amelynek köszönhetően megszabadul az extra dobásoktól, borítóktól és takaróktól. Nem kell mosni vagy vasalni. Érdemes a plusz időt a lábak nyújtásával és kedvenc könyvének elolvasásával tölteni.