Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 58 000 termék
{{ aa_name() }}

Indukciós melegítők

Indukciós melegítők

A tiszta energia ökológiai és gazdasági szempontjai

Gondolkozott már azon, hogy hogyan csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátást a légkörbe, és így megmentheti a pénzét? A környezetre semleges működésű fűtőberendezések nem bocsátanak ki hulladékot vagy kipufogót. A központi fűtőkazán az elektromágneses indukció elve alapján működik. A mágneses fluxus változása miatt a kazán tekercsben egy elektromágneses mező létrehozására épül. Ezeknek az eljárásoknak köszönhetően örvényáramok jönnek létre, amelyek biztosítják az indukciós kemence hatékony működését. A termék megvásárlása évek óta befektetés. A központi fűtőkazán hatékony és nagyon kényelmes eszköz, és üzem közben is olcsó. Nem rendelkezik elektromos fűtőberendezésekkel, amelyek az idő folyamán kopásnak vannak kitéve, és így a teljes központi fűtési rendszerben a víz kőköves vízkőbe kerül. A kemence építéséből adódóan teljesen megszünteti ezt a problémát, ami hosszú problémamentes működést tesz lehetővé és elkerülheti a drága szervizjavításokat.

Alkalmazás

Az indukciós kemencék tökéletesek lakások és házak fűtésére. Ügyfeleink ezt a megoldást választják, hogy a kazánból származó energiával táplálja a légfüggönyt vagy a padlófűtést. E technológia használata nem korlátozódik az épületek fűtésére. A kazánokban és a medencékben a használati víz fűtésére ajánljuk. Ezek az alkalmazási javaslatok csak egy példa az indukciós kazánok lehetőségeire, amelyek nagyon sokak.

Előnyök

  • biztonságos
  • ökológiai
  • nagy pénzügyi megtakarításokat generál
  • karbantartásmentes
  • könnyen telepíthető
  • kompatibilis bármely fűtési rendszerrel
  • kényelmes használat

Telepítés

Az indukciós kazán csatlakoztatható egy meglévő CO / CWU telepítéshez. Szerkezetének köszönhetően együttműködik a fűtési rendszerek olyan elemeivel, mint például; kemence, szilárd tüzelésű kazán, hőszivattyú, fotovoltaikus kemence stb. A kemencék sikeresen használhatók réz-, acél- és műanyag csövekből készült létesítményekben.

Indukciós kazán kis helyiségek fűtésére - egyágyas

Áruházunkban különböző kazánok állnak rendelkezésre, amelyek műszaki paraméterei lehetővé teszik a különböző felületek fűtését, kisebb, pl. Irodák, stúdiók, háztartási helyiségek. A 4,5 kW-ig terjedő indukciós kazánok hasznosak lesznek 40 m2-től 90 m2-ig terjedő kisebb helyiségek fűtéséhez. Előnyük az alacsonyabb ár, mint más indukciós kemencéknél.

Indukciós kazán közepes méretű helyiségek fűtésére - dupla

A 4,5 kW és 6,0 kW közötti teljesítményű indukciós kazán ideális nagyobb lakások vagy kisebb családi házak fűtésére.

Indukciós kazán nagy felületek fűtésére - hármas

A 400 V-os tápegységű és 4,5 kW-14,0 kW teljesítményű indukciós kemence megfelelő választás a fűtőberendezések számára egy- és többszemélyes házak, csarnokok, termelési létesítmények stb. Számára.

Az indukciós kazán kiválasztása egy olyan beruházás, amely körülbelül 30 évig fizet. Ezek a termékek egy szegmensben kombinálhatók, ami lehetővé teszi a fűtött terület növelését. Ezt az ökológiai és biztonságos megoldást javasoljuk. Javasoljuk, hogy vonzó áron ismerkedjen meg a kazánok és szerelési tartozékok kínálatával!