Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Írás a falon

Feliratok a falon - egy egyszerű módja annak, hogy szépen díszítse

A dekoratív matricák ideális módja egy érdekes belsőépítészetnek azok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének szép hatást elérni. Önnek nem kell kiemelkedő művészi tehetség, köszönhetően nekik, egyedülálló módon, hogy díszítse a körülötte lévő teret - mindössze a képzelet és a kreativitás. Ha azt is szeretné, hogy otthonod beszéljen veled, akkor a falra kell írni. Jó látni, a mindennapi tevékenységek során egy vicces szöveg vagy bölcs mondat, amely pozitívan befolyásolja gondolatainkat. Idézetek is tájékoztatást adhatnak vendégeinknek, melynek köszönhetően megtanulják, mi igazán fontos számunkra és családunk számára. A feliratok tárgya nagyon változatos, a motivációs szövegektől és az arany gondolatoktól kezdve a játékos szlogenekig, amelyek mosolyt keltenek a háztartás tagjai arcán és meglepő barátokkal.

Hogyan helyezhetünk dekoratív feliratokat a falra?

A fali matricák általános előnye , hogy könnyen összeszerelhetők. A mellékelt utasítások segítségével könnyedén rögzítheti a kiválasztott felületen a díszítéseket. Ne feledje, hogy a díszítést sima felületre, szennyeződés nélkül kell ragasztani. Nagy matricákkal kérjen segítséget a másik személytől, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a minta egyenletesen kerül elhelyezésre. A matrica tisztán tartása nem jelent problémát, mivel vízálló fóliából készülnek, amelyeket csak nedves ruhával kell törölni. Ez az oka annak, hogy ezek a díszek még olyan helyiségekben is használhatók, mint a konyha, ahol nem nehéz szennyeződni. Nem probléma, akkor is eltávolíthatja a matricát a falról, ha elfáradt a téma, vagy szeretné kicserélni azt másokkal. Ugyanakkor nincs kockázat, hogy a díszítés eltávolítása után a falon maradványok maradnak, amelyeket nehéz eltávolítani. Nagyszerű módja a matrica fűtése hajszárítóval. A kezelés után a dekoráció könnyen eltűnik a felszínről, amelyre ragasztott.

Mik azok a dekoratív matricák és hol helyezhetők el?

A fal matricák három rétegből állnak: papír, öntapadós PVC fólia és szállítási fólia, amely átlátható, melynek köszönhetően pontosan elhelyezheti a mintát a kiválasztott helyre. A matrica felülete nagyon vékony, így a ragasztás után újrafestett sablonnak tűnik, csak nagyon távolról láthatja, hogy ez egy hozzáadott elem. A díszítés festékkel festett falakkal vagy tapétával borított falakon helyezhető el (kivéve, ha felülete konvex mintázata látható a díszítésen). Tökéletesen működik a kerámia burkolólapokon is. Sokan díszítik a bútorokat és a háztartási készülékeket matricákkal, hogy azok megfeleljenek a jellegüknek a környező belsőépítészetnek.

Valami kedves mindenkinek, azaz egy sor matrica a falon

Különböző formatervezési mintáknak köszönhetően bármit tudunk felruházni a falon. A matricák tárgya és esztétikája a klasszikus és a modern, illetve a gyerekek különböző belső terének megfelelő. Szabadon kombinálhatók a dekoráció egyéb elemeivel is, így minden tökéletesen illeszkedik, és tükrözi a ház lakóinak karakterét és stílusát. A matricák lehetnek egységes minták, vagy több olyan elemet is tartalmazhatnak, amelyek a tervezett térben saját elképzeléseink szerint rendezhetők. A feliratokkal ellátott matricákon kívül állati témákat is választhat, amelyek a mindennapi tárgyakat, például a kedvenc filmek óráit vagy karaktereit, könyveket, animációkat és még sok másat ábrázolnak. Ezért semmi sem maradt otthonunknak, hogy teljesen tükrözze, hogy kik vagyunk.