Ingyenes szállítás a 49998Ft-tól
Több mint 36 000 termék
{{ aa_name() }}

Radiátor

Radiátor

Az éghajlati zóna miatt, amelyben Lengyelország található, a kerti fűtés egyre népszerűbb. Hűvösebb estéken már nem kell lemondanunk a barátaival való grillezésről, vagy őszi vagy akár téli napokon könyveket kell olvasnunk a teraszon. A kertben a megfelelő hőmérséklet biztosítása érdekében használhatunk gáz- vagy elektromos fűtőtesteket. Használhat mobil és álló melegítőket is. A fűtött napernyők és a szabadtéri kandallók további megoldást jelentenek.

Fűtés sugárzó fűtőberendezésekkel.

Az elektromos melegítők kiválóan alkalmasak a teraszra és az erkélyre. Ezek olyan kicsi készülékek, amelyek könnyen felszerelhetők a falon vagy a mennyezeten lévő speciális konzolokra. Enyhe és kellemes hőt bocsátanak ki, az egyik fűtő kb. 2-5 m2. Többé-kevésbé intenzív fűtési funkciókkal is felszerelhetők.

Fűtő lámpák kertekhez.

Jó megoldás kertek vagy nagy teraszok számára a radiátorok és a gázmelegítők, amelyek bárhol elhelyezhetők a kertben. Gyakran használják az éttermek körüli kertekben, de a magánvagyonokban is egyre népszerűbbek. Az ellátás a készülék házába rejtett palackból származó gáz segítségével történik. Az ilyen típusú fűtőberendezésekben szabályozhatjuk a hőmérsékletet. Ezenkívül az üzletek nagyon széles választékot kínálnak az eszköz teljesítménye szempontjából, ezért különböző méretű helyiségeket fűthet.

Kerti fűtés - napernyők és kerti kandallók.

Ha a teraszon nincs tetőfedés, akkor gondolkodjon egy fűtési esernyőn, ezek elektromos fűtőtestekkel vagy infravörös radiátorokkal vannak felszerelve. A fűtés mellett az esernyők világítást és védelmet nyújtanak a kedvezőtlen időjárási viszonyok, például a szél és az eső ellen is. A gyártók különféle méretű esernyőket kínálnak, amelyekben 8 vagy akár 20 fő számára is elfér egy asztal. A kerti kandallók egyedi klímát teremtenek, általában szabályozhatjuk a láng nagyságát bennük. Kiválaszthatja a legklasszikusabb fatüzelésű, gáz vagy bioüzemanyagot. A kandallók előnye, hogy általában kicsiek, és könnyedén mozgathatjuk őket, étteremben vagy saját kertben is remek dekorációs funkciót jelentenek.

Nem számít, milyen fűtést választunk kertjeinknek és teraszainknak, az biztosan betölti funkcióját. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy hűvös nyári estéket vagy őszi és téli napokat töltsön szeretteivel, vagy egy könyv és egy csésze tea mellett.