Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Bőr lábtartók

Bőr lábtartók

A lábbeli rendkívül praktikus bútor

A lábszékek kompakt bútorok, amelyek bármely nappaliban, hálószobában, irodában vagy otthoni irodában használhatók. Ezek nemcsak a belső tér érdekes díszítő elemei, de rendkívül funkcionálisnak is bizonyulnak!

Bőr lábtartók - miért népszerűek?

A zsámolyok különböző szövetekkel és anyagokkal kárpitozhatók, de a legnépszerűbbek a bőrből készültek. Be kell vallanom, hogy a bőr lábtartók rendkívül elegánsak és fényűzőek. Mind a modern, mind a klasszikus belső térhez illenek. A bőr kárpit tartós és ellenáll a sérüléseknek, ezért a bútorok hosszú évekig használhatók. A bőrpuffok vitathatatlan előnye sokoldalúságuk. A lakás szinte minden helyiségében használhatók, és mind dekoratív, mind praktikus funkcióval rendelkeznek.

Irodai lábtartók - megkönnyebbülés a fáradt lábak számára

Otthoni dolgozószobában vagy irodában nem hiányozhat egy elegáns irodai lábtartó. Ez a kompakt bútor nagymértékben javítja a munka kényelmét, különösen, ha sok órás ülést igényel az íróasztalnál. Szükség esetén az asztali lábtartó támaszt nyújt a fáradt lábak számára, és kényelmet nyújt munka közben. Az irodai lábtartók kissé más stílusúak, mint a nappaliba és a hálószobába szántak. Egyszerűbb, minimalista formájuk, klasszikus alakjuk és kisebb méretük van.

Asztali lábtartó - melyiket válasszuk?

A jó asztali lábtartónak szilárdnak és sérülésekkel szemben ellenállónak kell lennie. A bőr lábtartók tökéletesen illeszkednek az irodai stílusba, ugyanakkor tartósak és nagyon praktikusak. A lábbeli kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy színe és stílusa megfeleljen az irodában található többi bútornak. Ennek a bútornak a mérete is fontos. A tökéletes irodai lábtartó nem foglalhat túl sok helyet. Magasságát és méretét egyéni igényeinkhez kell igazítani.

Puff lábtartó - nemcsak a lábak számára!

Érdemes emlékezni arra, hogy egy hatékony, dizájnos puffasztó egynél több funkciót is elláthat. Tévénézés vagy könyvolvasás közben kényelmet és kikapcsolódást nyújt a lábunknak. Semmi sem akadályozza azonban abban, hogy vendégeink számára kiegészítő üléseként, dohányzóasztalként vagy a kanapé meghosszabbításaként is használja!