Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Bőr fotelek

Exkluzív bőrfotelek

Az elegáns bőrfotel kényelmes és nagyon kényelmes. Minősége magas, a szék pedig egyedülálló. Az értékesítés magában foglalja a nagy foteleket magas háttal, vagy a kis foteleket és a modelleket bőr lábtartóval. Az ilyen fotelek használata jó megoldás - a nappaliban be lehet esni egy ilyen fotelbe és tévét nézni, könyvet olvasni vagy keresztrejtvényt megoldani. Az irodában található fotelek kényelmes ülőhelyként szolgálnak sok ember számára, akik beszélgetni és találkozni akarnak a legjobb helyen, kényelmes körülmények között.

Bőr fotelek - klasszikus és modern

A bőrfotelek nemcsak masszív fotelek az irodához. A klasszikus modellek mellett a belsőépítészeti piac modern formában bőrrel kárpitozott modelleket is kínál. Az ilyen fotelek alakja gyakran nagyon divatos és extravagáns. Kínálatunk különböző színű bőr kárpitokat tartalmaz, nemcsak természetes bőrt, hanem öko bőr kárpitot is.

Fotel lábtartóval - Mercedes a fotelek között

A lábtartóval ellátott fotel rendkívül kényelmes bútor. Ülhet rá, és a lábát a lábtartóra teheti. A fotel és a lábtartó egyaránt bőrből vagy ökobőrből készül, és összefüggő készletet alkotnak. A lábtartóval ellátott fotelek dolgozószoba, irodai vagy szépségszalon felszerelésének bizonyulnak - bárhol is legyen kényelmes ülés.

Bőr nyugágyak

Nehéz napi munka után kellemes letelepedni egy puha fotelbe. Bőr fotelek is használhatók kikapcsolódásként. Kellemes tapintásúak, mert a bőr tapintású szatén, ráadásul rugalmas, lehetővé téve az izmok ellazulását és ellazulását. A lábtartóval ellátott fotelek további támogatást nyújtanak a fáradt lábak számára.