Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Skandináv világítás

A teljesen más megjelenés érdekében a skandináv belső trendet alkalmazzuk. A világítás szempontjából ez minimalista kivitelű, lágy színű, fából és fémből készült lámpatesteket jelent. Ha ezt a világítási stílust választja, és rózsaszínű környezetünkben alkalmazza világosszürke kanapéval, akkor azonnal meglátja a különböző atmoszférát.

Az alábbiakban látható az állólámpánk.

Az állítható fényszórók ideálisak arra, hogy este magazint vagy újságot olvashasson kedvenc székében. A tálalószekrényre tettük Fehér Asztali Lámpák

CIRO. Falilámpa 1L fehér / arany csiszolt

CIRO. Falilámpa 1L fehér / arany csiszolt

egy bájos lámpa, stílusos és jellegzetes kialakítással. Az arany akcentussal az osztály egésze érezhetővé válik. A kanapén való olvasáshoz szükséges fény biztosításához jó választás lesz a fali lámpa.

Világos alapelemek adják a szőnyeget, és az oldalsó asztaloknak (két méretben) ésSötétszürke SCANDIC fotel

tökéletes kiegészítő lesz. Egy fából készült komód fölé függesztettük stílusos arany tükrünket. A Fad fali polcok a kanapé fölé történő felszerelésével praktikusan kialakított személyes helyet alakított ki kedvenc tárgyai, például értékes fotók megjelenítésére.

A világítás és a belsőépítészet szabványai, valamint a divatvilág szabványai változnak. Azonban nem kell vakon követnie az évszakonként változó trendeket, feltéve azonban, hogy ügyesen választja meg a belső világítás típusát és módját.

Talán érdekli ezeket a termékeket?

Skandináv fények

Oszd meg ezt az oldalt