Ingyenes szállítás a 66 000 Ft-tól
Több mint 64 000 termék
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
Kosár:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (üres)
{{ aa_name() }}

Antibakteriális gélek

Antibakteriális gélek

Antibakteriális gélek és fertőtlenítő folyadékok tulajdonságai

Egy jó fertőtlenítő folyadéknak legalább 60-70% alkoholt kell tartalmaznia, amely elpusztítja az emberi egészséget veszélyeztető vírusokat és baktériumokat. Ilyen folyadék használatával a kéz bőrén megvédjük magunkat a mikroorganizmusoktól, amelyek megtelepedhetnek rajtuk, majd megfertőzhetnek minket. Fertőtlenítő folyadék használata különösen ajánlott, ha nincs hozzáférése vízhez és szappanhoz.

Fertőtlenítő folyadékok használata

Fertőtlenítő folyadékok alkalmazhatók a bőrön. A folyadékot a bőrre kenjük, és addig dörzsöljük, amíg a bőr kiszárad, vagyis amíg az alkohol el nem párolog. A fertőtlenítő folyadékokat azonban sikeresen fel lehet használni a felületek fertőtlenítésére. Ehhez törölje le a felületet a készítménnyel. A fokozott betegség idején érdemes megtisztítani az olyan felületeket, mint a kilincsek, a munkalapok, a fizetési kártyák, a mobiltelefonok és a kulcsok. A fertőtlenítőszerrel letörölhető egyéb felületek a billentyűzetek és a vágódeszkák, valamint az üzletben vásárolt termékek csomagolása vagy a cipők talpa.

Koronavírus fertőtlenítő folyadékok

A koronavírusok nagy koncentrációban érzékenyek a hidrogén-peroxidra, a szappanra és az alkoholra. Ezért mossunk kezet a lehető leggyakrabban és alaposabban, a védőkesztyű levétele után is. Ha nem tudja megmosni a kezét, érdemes antibakteriális gél és fertőtlenítő folyadék után nyúlni. Hatékonyan megtisztítjuk velük a kezét. Érdemes fertőtlenítő folyadékkal törölni a mindennapi tárgyakat is. Antibakteriális gélek és fertőtlenítő folyadékok segítségével semlegesítjük az egészségünkre veszélyes vírusokat.

Ne feledje, hogy a koronavírus terjedése során egyéni védőeszközök használatával megvédi magát és másokat!