Ingyenes szállítás a 54545Ft-tól
Több mint 57 000 termék
{{ aa_name() }}

Linda 52 W Led mennyezet ø480 mm
Milagro Sale a márc. 31.


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Termék elérhető
Belül elküldve {{ productDispatchText() }}
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}
Legalacsonyabb ár 30 nappal a csökkentés előtt: {{ product.price_before_promo | currency }}

Értékelés:
Termelő:
Termékkód:
119989
Kérdezzen a termékről

payu, részletfizetés payu, vízum, mastercard, hagyományos transzfer, utánvéttel történő fizetés

A termék leírása Linda 52 W Led mennyezet ø480 mm

LINDA lámpa - egyszerű forma, meglepő lehetőségek

A lengyel MiLAGRO márka LINDA mennyezete a stílusos és praktikus megoldások kedvelői számára létrehozott javaslat, ugyanakkor kevésbé nyilvánvaló funkciókat rejt. Ez az egyszerű, kerek, 48 centiméter átmérőjű mennyezeti lámpa nemcsak a szoba klasszikus megvilágítását teszi lehetővé, hanem a csillagos ég hatását is elérheti. Ezért tökéletes lesz a nappaliban, a hálószobában vagy a gyermekszobában.

A LINDA mennyezeti mennyezet a lámpák azon csoportjába tartozik, amelyek tökéletesen illeszkednek bármely belső tér hangulatához - stílusától és céljától függetlenül. Ugyanolyan hatékonyan fog kinézni klasszikus elrendezésekben és skandináv stílusú terekben, valamint modern, minimalista helyiségekben. Világos, kerek, finom motívumú keret, amely hasonlít a széllökésekben elrendezett spirálra vagy homokra, tökéletesen beleolvad a fehér vagy krémes mennyezetbe, de a sötét színek szerelmesei ezen a felületen sem fognak csalódni. A fekete, szürke vagy sötétkék festék hátterében a lámpa úgy fog világítani, mint a telihold, és a csillagos ég hatásának aktiválása után ez a rendkívüli benyomás tovább fokozódik. Ezt az opciót, valamint a fény intenzitásának és színének kényelmes szabályozásának lehetőségét szem előtt tartva a LINDA mennyezet különösen ajánlott a hálószobába történő beépítéshez.

LINDA kollekció - az új technológiák ereje

LINDA mennyezeti lámpa egy olyan modellhez, amelyet különös gondossággal és a részletekre figyelve terveztek. A plafon alapja kiváló minőségű fémből készül, a lapos lámpaernyő pedig sérülésálló műanyagból. Az egész egy 52W-os LED fényforrás alapján működik, és a mellékelt távirányító lehetővé teszi a fényerő távvezérlését. Ez lehetővé teszi a csillagos hatás bekapcsolását, valamint meleg, hideg vagy semleges világos szín kiválasztását. Mindezt azért, hogy a világítás használata a felhasználók számára a lehető legkellemesebb legyen, és lehetővé tegye számukra, hogy a fényerő szintjét egyéni igényeikhez igazítsák.

Műszaki információk

Erő
52 W.
Feszültség
230 V
Fényforrást tartalmaz
Igen
Fő szín
fehér
Magasság
6 cm
Szabályozható
Igen
Szélesség
48 cm
Szín
fehér
Súly
1,22 kg
Világos szín
Változó
Védelmi jelölés
IP20
{{ response.message }}

Hozzászólás a következővel kapcsolatban: Linda 52 W Led mennyezet ø480 mm

Kategóriái Linda 52 W Led mennyezet ø480 mm